Глобальні оголошення!

Про супермаркети

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Про супермаркети

Повідомлення irinka » 13 серпня 2013, 21:50

Розкажу вам ще свою історію. Сьогодні була в Сільпо на дружбі брала деякі продукти, ну позицій 5-6 загалом. А ще в мене є така привичка я завжди собі підраховую приблизну суму, яка має вийти на касі поки складаю продукти в кошик.(мала біля себе тільки 60 грн) От підрахувала я мало бути в районі 58-60 грн, підійшла на касі вибило суму 66 з копійками, думаю ладно, попросила просто відняти одну позицію в чеку, щоб вийшла менша сума і я могла розрахуватись. Вона відняла, дала здачу, а потім я йду помаленько і вдивляюсь в чек, а там ціна за майонез великий 380г 18 грн з копійками, (думаю може просто забули ціну змінити) але такого не може бути :nea: покликала адміністратора, він подивився цінник з товаром співпадає, а то виявляється вона мені вибила 2 шт. :dash: :dash: а не 1 і коли я підійшла на касу то навіть не вибачилась (думала пройде) просто віддала гроші і все, ніби то так має бути!!!!! :ireful: То добре, що я ще брала невелику кількість продуктів, а хто бере на 300 чи 500 грн. то полюбому того навару не замітить, так що будьте дуже пильними і обережними бо дурять на кожному кроці!!!!!!!! :scare: :crazy:
Ну все, виговорилась трохи, аж полегшало :hi: ))))))))
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення flower » 14 серпня 2013, 08:46

Блін, я ніколи чеки не провіряю :crazy:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення lenor » 14 серпня 2013, 09:13

Колись при мені одній жінці в торговому світі колишньому вибили замість 30 яєць - 300, а в неї сума величезна, дорогі спиртні напої, різні делікатеси, думали не помітить. Хамство, одним словом.
lenor Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 28 раз.

Повідомлення sv-ls » 14 серпня 2013, 09:31

flower написав:Блін, я ніколи чеки не провіряю :crazy:

Я теж, бачу пора перевіряти, але коли в магазині стою з чоловіком то він завжди контролює...
sv-ls Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 77 раз.
Подякували: 35 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення taranjka » 14 серпня 2013, 11:55

а я бачила іншу ситуацію. стояла в черзі і помітила бабку стару, яка виходила якраз біля пищалки. я б її і не помітила, але мат якраз в когось запищало і провіряли товари, а вона смішно поміж них пролазила. перед мною одна людина, тобто часу пройшло не багато - хвилин 3. та бабка вертається з охоронцем з своїм чеком і до касирші. а її касирша якраз підійшла до тої каси де я купляю. і от та бабка говорить, що їй не правильно вибили мясо - на пакетику 60 грн, а в чеці 110 грн :crazy: . вона кричить до касирші, а касирша буркає до неї. думаю от наглота (на касиршу), але потім бабка каже, що вона ото купила, пішла додому, там порахувала і от прийшлось вернутись :crazy: але ж я її 3 хвилини тому бачила ще в магазині. а по чеку вона то всьо пів години тому купляла :В): хитра бабка
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 14 серпня 2013, 12:03

taranjka Я щось так і не зрозуміла, в чому була афера бабки? Вона щось підмінила чи як? Не пойму :confused:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 14 серпня 2013, 12:08

інший чек. наіть якби касирка вибила 2 іле - то було б 120 грн. та і час не збігається. вона розплачувалась за кілька хвилин переді мною, а по чеку - 30 хв.
чи знайшла випадково чек з філе, чи ше перед тим теж купляла
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 14 серпня 2013, 12:43

taranjka То бабку викрили чи афера вдалася?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення taranjka » 14 серпня 2013, 15:14

здаздається вдалася, принаймні касирка її не запамятала :confused:
а сьогодні в книгарні є якийсь мужчіна крав книжку - продавці там чемні, забрали і попросили біше так не робити
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 26 серпня 2013, 23:51

Купила сьогодні в "Сільпо" сир твердий розважний, але вже поважений в плівці з ціною. Вдома чоловік пробує і плюється. Каже, милом смердить. Пробує з другого боку - так само. Щоб розвіяти будь-які сумніви, пробує з середини - все нормально. Короче, ніж, яким різали сир, певно, помили якимсь хімзасобом і не промили добре :bad:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 34 гостей