Глобальні оголошення!

В який супермаркет Тернополя не варто заходити?

Модератор: Сяна

Який з супермаркетів міста Тернопіль варто закрити?

Ви можете обрати до 4 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: В який супермаркет Тернополя не варто заходити?

Повідомлення Lenysa » 15 березня 2012, 19:45

Київ вже закрили
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення happymami » 15 березня 2012, 23:21

irinka написав:то всеодно важко повірити, що його закриють. Все-таки великий оборот і асортимент продуктів

ні, ну закривати його стопудів не будуть. За таке не закривають, просто штрафи беруть. Магазини закривати навіть місту не вигідно. Тому з цим можна бути спокійним.
Nymydora написав: але... то як слон і моська (і ми в ролі мосьок)

однозначно. Тим паче - всекраїнська мережа. це вопше тупік. Та й в даній ситуації з мишою важко доказати, шо вона там через Сільпо. Може то виробник туда її запечатав
pan_kotskyy написав: а таке питання, хіба не виробник винен в якості товарів? Супермаркет закупляє товари і відповідає за термін реалізації, тобто, якщо щось вже зацвило, то звичайно супермаркет не додивився і винен. А якщо в хлібі окурок, то винен виробник, хіба ні? Тобто той же супермаркет мав би виробника довбати за то, що їх так підставив...
Ну але якщо я купила в магазині ге..., то я не буду шукати виробника за тридевять земель, а таки в магазин і піду виясняти що то таке має бути...

так. винен виробник. І за хліб з окурком сварилися саме з виробником. Але не твоя забота шукати виробника. Ти йдеш в Управління прав споживачів. Всьо. А то вже їхня проблема - шукати виробника і збивати гроші, провівши розслідування і прочєє. Хіба ти хочеш збити гроші без управління - тоді просто мусиш мати чек з магазину, де купила, а в магазині адміністратор повертає тобі чи гроші чи аналогічний товар. І вже магазин потім парить мозги собі, як з виробника збити за таке гроші. Тобто є два виходи з ситуації
pan_kotskyy написав:ну в цьому випадку так, виробник збігається з реалізатором, а з попкорном як ? його ж не в супермаркеті фасували?
я не захищаю супермаркети, вони таки повинні відповідати за те, що продають, просто от цікаво як вирішується питання з такими проколами...

ну якшо ти дивилася відео, то там сказано, шо важко визначити чия вина, бо пакет молоді люди вже надірвали, їли попкорн. Відповідно не факт, що там не було в ньому дзюри і миша не залізла на складі Сіьпо. Може виробник дійсно правий, шо то миші зі складу Сільпо. Але якшо пакет був герметично закритий, знач та миша попала туди ДО попадання на склад Сільпа. В даній ситуації мусить бути експертиза всяка.
А ще розкажу таку ситуацію, колись чоловік просто працював заввідділенням в Родині. То буо так - сушені кальмари в упаковці були зацвілі і люди повертали їх. То вина була не магазину і не виробника, а вина тих, хто ранспортував. Бо везли в машині, де було холодно, потім поклали в тепло, от воно і запарилося і зацвило. Але в такому випадку всеодно магазин виплачує компенсацію. Короче - в любому випадку тре йти до магазину з чеком. І лише якшо в тебе реально резонанс - миша чи окурок чи болтик в страві, яким одна людина колись собі зуба надщербила, то йдеш в управління і збиваєш бабки за моральну шкоду і на ремонт зуба. Зазвичай діє. Але паперу тре списати не мало
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 15 березня 2012, 23:23

Lenysa написав:Київ вже закрили

а на Київській ще ні ;) Дихає. Правда полки напівпорожні
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Lenysa » 16 березня 2012, 01:00

Ще доберуться і на Київську . на Дружбі ще в кінці літа закрили
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Галина » 20 березня 2012, 22:21

Барвінок на Злуки :ireful: :ireful: :ireful: Я його і так не любила, а тепер в його сторону навіть дивитися не можу.
Зайшла з коляскою і з чоловіком. Миє підлогу прибиральниця і вголос возмущається: "Ше би фірою туто заїхали! Зайшло 2-є з каляскою, та один може з дитиною надворі постояти!!!" Мій чоловік спокійно каже: "А може і не постояти." Вона як почала возмущатися, що її роботу не цінують, сліди від коліс лишають. Мене то взлило конкретно, думаю, а від людських ніг сліди що не лишаються?!!
Та в сільпо мені охоронці ще й дорогу успупають!
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення irinka » 20 березня 2012, 22:27

А якби дитина своїми ногами наслідила :dash: :dash: то нічого що дитина ще маленька і сама ходити ще не може..... її ноги, то колеса каляски!! Шкода, що того багато хто не розуміє :ireful: Галина, треба було адміністрації пожалітись на таку прибиральницю :scare: В тому то й діло, що це її робота і вона повинна постійно слідкувати за чистотою, навіть по 10 раз на одному місці!!!!
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Галина » 20 березня 2012, 22:36

Я хотіла наскаржитись, але чоловік стримав.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення katia » 21 березня 2012, 11:28

Не в образу прибиральницям,але щось багато де себе так поводять.
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Повідомлення Lenysa » 22 березня 2012, 20:03

В мене аналогічна ситуація була в Барвінку на Лучаківського, але я тоді була сама, і відповіла їм, а де по вашому я повинна залишити дитину, то тепер вони на мене дуже косо дивляться.А чоловік ,тепер не хоче їздити з коляскою в магазин, щоб дитині не кляли
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення КлубНіка » 23 березня 2012, 18:57

Галина в мене колись така ситуація була в аптеці, прибиральниця почала возмущатися чого це я заїхала туди коляскою, а не лишила її на вулиці. Бо відєтєлі болота їй наношу. На що я повернулась і спокійно , правда трохи грубовато сказала " По перше це ВАША робота тут за мною і за рештою мити, а по друге, вас тут ніхто не тримає, не подобається ноги в руки і сидіть дома, на ваше місце купу бажаючих є!" Після чого вона більше ніслова менініколи не казала, хоч я завши лиш в тій аптеці купляю ліки. Таких "умних" треба зразу ставити на місце. І якщо треба то скаржитись, раз вона незнає де працює і що входить в її обовязки.
КлубНіка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість