Модератор: Сяна
irinka написав:то всеодно важко повірити, що його закриють. Все-таки великий оборот і асортимент продуктів
Nymydora написав: але... то як слон і моська (і ми в ролі мосьок)
pan_kotskyy написав: а таке питання, хіба не виробник винен в якості товарів? Супермаркет закупляє товари і відповідає за термін реалізації, тобто, якщо щось вже зацвило, то звичайно супермаркет не додивився і винен. А якщо в хлібі окурок, то винен виробник, хіба ні? Тобто той же супермаркет мав би виробника довбати за то, що їх так підставив...
Ну але якщо я купила в магазині ге..., то я не буду шукати виробника за тридевять земель, а таки в магазин і піду виясняти що то таке має бути...
pan_kotskyy написав:ну в цьому випадку так, виробник збігається з реалізатором, а з попкорном як ? його ж не в супермаркеті фасували?
я не захищаю супермаркети, вони таки повинні відповідати за те, що продають, просто от цікаво як вирішується питання з такими проколами...
Lenysa написав:Київ вже закрили
Я його і так не любила, а тепер в його сторону навіть дивитися не можу.
то нічого що дитина ще маленька і сама ходити ще не може..... її ноги, то колеса каляски!! Шкода, що того багато хто не розуміє
Галина, треба було адміністрації пожалітись на таку прибиральницю
В тому то й діло, що це її робота і вона повинна постійно слідкувати за чистотою, навіть по 10 раз на одному місці!!!!Повернутись до Що в Тернополі чувати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей