Глобальні оголошення!

Сімейний бюджет: як ви економите?

Модератори: олеся, Любов

Re: Сімейний бюджет: як ви економите?

Повідомлення ksenja » 10 березня 2011, 20:25

як економимо?просто стараємось не їхати в великий супермаркет,а скупляємось в маленькому магазині коло дому
ksenja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 236 раз.
Подякували: 276 раз.
Діти: три донечки

Повідомлення happymami » 23 березня 2011, 12:42

Економити - так на «понтах»

На що ми тринькаємо гроші, і як навчитися їх збирати
Ось чому так буває - і зарплата начебто хороша, і особливих витрат немає, а до кінця місяця, підбиваючи підсумки, сумно констатуєш - ну ніякий з тебе фінансист. Розбираєш докладно витрати і бачиш: левова частка йде на, що називається, «понти».

| +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 13:53

а для чого їх збирати,якщо все за словами автора понти?
і в гімалаї я не хочу,якщо їй туди треба ,то не значить що всім.
Вважаю,що понти-це те що на останні грошіте що не по кишені,я вже це писалаал якщо люди легко собі можуть це дозволити,то який смисл купувати одяг на секонді,чи ходити обідати в задрюхану забігайлівку замісь гарного,затишного,часто дорогого ресторану,де смачно готують.

я не гидую,купую іноді на секондах ,бо якраз для мене поки що не просто вдягнути себе та свою сімю в останню колекцію навіть не супер дорогого ,а просто нового одягу в тій кількості як я хочу.Але коли це буде для мене можливим у бік секонда навіть не подивлюсь.Хоча і там є чим поживитись,і особливий кайф тримую від дорогої речі купленої за копійки.

в такому випадку і ледь просрочені продукти можна з смітярки вибирати,зачем платить больше ?Але лиш за кордоном,бо в нас нас нічого не викидається :lol: ,все йде в обробку і ми всеодно це купуємо.

я не вважаю таку філософію вірною ,а найперше щирою.Бо всі без винятку в кого зявляються гроші,починають їх тратити на якісніше життя.Єдине що переваги та вподобання можуть бути різні.

Хіба які диваки,що відмовляються вд нобелівської премії,як сумасшедший російський математик.
А ті хто не можуть собі дозволити того якіснішого життя не хочуть визнавати,що поки що не змогли досягнути більшого.а виправдовуються тезами,типу нам більше й не треба,ми щасливі з того що маємо .А все решту понти.
ніхто і не сперечається,що щасливі,але не вірю,що не хочеться більшого.Або коли настане можливість,то не будуть нею користатись,а все роздадуть бідним.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 14:00

вважаю.що прагнути більшого та кращого,то не вада ,якщо ви володієте тими бажаннями,а не вони вами
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 14:12

Ой шось я записалась :lol: ,подумала і згадала ,що на секонді не була десь з рік купила там лиш шльопки і літні чоботи,а до того ще рік брала одяг для новонародженого).От зараз буду в Тернополя то з задоволенням туди піду.Тільки чим більше є можливості купити нове тим меньше потрібного бачиш для себе на секонді .Просто в памяті для мене це досі улюблена шарова точка шопінгу ,але тягне до неї все меньше і меньше.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 14:35

і ще хотіла додати до цієї статті,що кредити мене абсолютно не тяготять,якби не кредити,ми б зараз взагалі нічоо не мали.так смішно написано,краще відкладіть і назбирайте ніж візьміть в кредит.уявляю собі скільки б нам довелось збирати :scare: Більшість багатих людей піднялись на кредитах.,і взагалі всі великі бізнесові проекти тримаються на кредитах.Тому то у нас зараз все заглохло і перестало розвиватись,що кредитів не видають,або лиш на здирницьких умовах.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 23 березня 2011, 15:22

статтю не дочитала застопорила на 2 абзаці. Перлинка однозначно краще пише :гуд: її коменти всі прочитала :roses: :clapping:
не скажу, що зі всім погоджуюся, нариклад не можу сказати, що кредит - добре, особливо прочитавши те, як люди ті кредити виплачують і вічне бідкаються, я б вже краще потриманий холодильник ччи там пралку купила, на тому ж секонді, ніж потім :dash: :dash: :dash: :cry: :cry: :cry: аааа!!!, кредит!!!! дитина їсти немає шо!!!!

вопщем віддаєм Перлинку в журналісти

нобелівську в математиці не присвоюють, ібо любов зла ;-)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 16:17

гра з вогнем написав:не скажу, що зі всім погоджуюся, нариклад не можу сказати, що кредит - добре, особливо прочитавши те, як люди ті кредити виплачують і вічне бідкаються, я б вже краще потриманий холодильник ччи там пралку купила, на тому ж секонді, ніж потім :dash: :dash: :dash: :cry: :cry: :cry: аааа!!!, кредит!!!! дитина їсти немає шо!!!!

ті шо плачуть і не можуть віддати також брали на останні

немало залежить на шо кредит і чи він посильний,тут також треба мати розум.

Наприклад я могла взяти кредит і зробити швидесенько ремонт,віддаючи з тих доходів що маю на сьогоднішній день,що звичайно ж частково неприємно,бо тоді ми отримаємо ремонт,але позбавимось інших звичних задоволень,до яких звикли.
Тому ми кредитні гроші вкладаємо у справу,в результаті чого можемо і кредит сплатити і ремонт зробити.

короче я двома руками і ногами за кредити для себе ,але щоб не відразу тринькати,а вложити , відбити їх і тоді тринькати,ну або паралельно,як виходить ;-) .

чим більше їх даватимуть,тим більше братиму :P

дофіга доводиться віддавати,обідно,але я давно змирилась,бо чекати поки назбираєш,то втрачений час, а він також грошей коштує.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marta » 23 березня 2011, 17:41

Перлинка, :clapping2: :clapping2: :clapping2: підтримую кожнісіньке слово!
А от цю статтю, то таке враження, що мій чоловік писав..))))Ото й такі в нас перепалки-він каже відкладати і не тратити на "понти", а я стаю просто іншою людиною, коли смачно поїм в нормальному закладі, поп"ю вина, я там черпаю натхнення, енергію, чи так само от просто хочеться мені купувати дорожчі речі чи проїхатись на таксі. Це моє життя, мій комфорт, чому зразу понти? Я це роблю не для когось, а для себе в першу чергу!
І я не відмовлюсь ніколи менше тратити, я пропоную просто БІЛЬШЕ ЗАРОБЛЯТИ!
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 17:49

Marta написав:І я не відмовлюсь ніколи менше тратити, я пропоную просто БІЛЬШЕ ЗАРОБЛЯТИ!

Золоті слова :гуд: ,у нас колись по радіо крутили рекламний ролик чогось там зі словами деньги надо не экономить ,а зарабатывать.
Видно він мені дуже вївся у підсвідомість :crazy: .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей