,все йде в обробку і ми всеодно це купуємо.
,подумала і згадала ,що на секонді не була десь з рік купила там лиш шльопки і літні чоботи,а до того ще рік брала одяг для новонародженого).От зараз буду в Тернополя то з задоволенням туди піду.Тільки чим більше є можливості купити нове тим меньше потрібного бачиш для себе на секонді .Просто в памяті для мене це досі улюблена шарова точка шопінгу ,але тягне до неї все меньше і меньше.
Більшість багатих людей піднялись на кредитах.,і взагалі всі великі бізнесові проекти тримаються на кредитах.Тому то у нас зараз все заглохло і перестало розвиватись,що кредитів не видають,або лиш на здирницьких умовах.
аааа!!!, кредит!!!! дитина їсти немає шо!!!!гра з вогнем написав:не скажу, що зі всім погоджуюся, нариклад не можу сказати, що кредит - добре, особливо прочитавши те, як люди ті кредити виплачують і вічне бідкаються, я б вже краще потриманий холодильник ччи там пралку купила, на тому ж секонді, ніж потім![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аааа!!!, кредит!!!! дитина їсти немає шо!!!!
Marta написав:І я не відмовлюсь ніколи менше тратити, я пропоную просто БІЛЬШЕ ЗАРОБЛЯТИ!
.Повернутись до Квитанції, довідки, гроші
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей