Milichka написав:Казала, що не було ні трави, ні клубніки....
Я ото риюся на городі , а про тебе думаю))))
А коли садила свекруха? На осінь чи на весну. Бо як на весну, то логічно що не було врожаю.
flower шо там у відрі маєш))))?
Я робила тими дротами, то мені не сподобалося того, що в багатьох місцях поробилися діри((( Ну не критичні, але воно щороку рветься в тих місцях більше і більше(((( Я не знімала чесна кажучи жрдного разу, як застелила, так і лежить собі) Як десь травинка проросте через те волокно, то висмикну, та й по всьому.
Milichka ну можеш ще Любі написати в ПП щоб в темку заглянула, хай ще вона скаже. Я б відправляла, але кажу що в мене досвід позитивний вирощування. От ходила дивитися на суниці, то бачу що таки треба вже цього року їх пересадити, відповідно на свіже агроволокно. Бо суничка в мене без вусів, то вже дуже повилазила з землі. Для мене ще великий плюс, що дитина ходить рве і їсть, я не бігаю мити, бо знаю що критичного болота на ягодах немає. Я час від часу шлангом промиваю волокно.
Думаю що реально зверху покласти, якщо Оля знімає, сапає і знову кладе. Я чого стелю вже з дірками, бо перед тим на подвірї собі все чітко розмічаю, під лінієчку так сказати))) то мені так легше.
А як прорідити))) Я навіть не знаю як то на мігах пояснити, хіба приїду зроблю))))
Ну дивися які дуже маленькі розеточки, які дуже далекі. Взагалі пишуть що ті що першого порядку то найсильніші і плоди на них будуть найкращі. Міжряддя я раніше безжально перекопувала, так як і мама вчила))) Тобто залишала суцільний рядок. Не було кущиків, а суцільний ряд, ну і міжряддя ми все часником засаджували, бо то ніби сусідство для рослин хороше.