Глобальні оголошення!

Мене дратує

Модератор: Галина

Re: МЕНЕ ДРАТУЄ

Повідомлення Naya » 13 червня 2010, 21:31

ооо, я тоже маю такого курця в під"їзді.
зранку поки зійду - задихаюся. Літо, а воно не висунеться на вулицю. Я вже голосно возмущалася, може почує.
Ще у мене тато такий :x ..говориш, гоовриш, а воно димить як припадочне. Ультиматум вже поставила, до малого з тим перегаром не підходити навіть на метр.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Радмила » 15 червня 2010, 18:03

Коли ставлять машину під вікнами, а самі десь счезають. А тоді дітиськи по машині БАМ м'ячем. І горланить сигналізація на весь двір от-так години зо три :scare: . Хочеться розтрощити ту бляшанку під вікном і разом з нею її власника. :evil: :evil: :evil:
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Natalinda » 23 червня 2010, 09:29

Дратують хами, які спозаранку валять в хату. І пофіг їм що собака наподвірї, і пофіг що мала дитина в хаті. Як таких земля носить нерозумію. Ні добрий день, ні слава Богу. Дивуюся як я його не послала. Має щастя що сонна ще була.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Naya » 23 червня 2010, 10:55

Дратують наші дороги, тротуари, бордюри :x :x :x :x
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення бережаночка » 23 червня 2010, 12:21

Naya абсолютно з тобою згідна.Наші дороги то жах.Особливо коли їдеш з коляскою по тих ямах і каміннях на дорозі
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення мешканка » 30 червня 2010, 23:11

дратують люди, яким, поки в лоба не скажеш "ВІДЧЕПИСЬ", таки не відчепляться.... І дзвонять і по пів години балакають по телефону, тат так, що й слова не скажеш...типу: вибалакатись хочуть... :scare: А то, що в мене весь день по годинах розписаний - то нікого не цікавить...От, наприклад, сьогодні: прийшли в обід з прогулянки...Поки малих нагодувала, до сну підготувала...Малеча заснула я пообідала, щось там ще поробила і тільки присіла трохи за комп...тут малеча прокинулася..я давай її колисати...Колисала-колисала...нарешті, тіки заколисала аж тут телефон як ЗАБРИНИТЬ (ну чого то я пожалась :dash: :dash: :dash: на крутіший апарт і не купила якийсь з приємнішою мелодією, а то бринить так, що мертвого-підніме. вже в печінках той дзвінок сидить... :cry: ) так от...бринить телефон...я підняла слухавку і зрозуміла, що влипла...і давай вислуховувати і робити спроби ввічливо закінчити наш "монолог"....а тут моя малеча знову "Ва-а-а-а-а".... :scare: я , безцеремонно, вимкнула телефон і пішла знову малечу заколисувати...таки не заколисала :cry: , тіки зібралась їсти їм гріти, а тут знову "БР-Р-Р-Р-Р-Р-НЬ!" :dash: :fool3: І знову голос..."О, там щось перервало...я тільки на пару слів...! :dash: " АААААА! Забиламби точно! І ще тих дітлахів, які верещать під вікнами, і тих водіїв, які гупають дверками і вмикають сигналізації....а ще забиламби тих, хто придумав взуття на високих підборах і багатоповерхові будинки з непрацюючими ліфтами і десятками сходинок!!!! :dash: :dash: :dash:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Naya » 01 липня 2010, 14:18

ого, яка ти нині на все зла...
посміхнись, пройде :)
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення мешканка » 01 липня 2010, 14:32

Naya написав:ого, яка ти нині на все зла...
посміхнись, пройде :)
То були "думки в слух"...а так то все ГУД! ;) :)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Melisa » 31 серпня 2010, 08:28

Кілька тижнів назад частенько доводилось проїжджати по кольці "Текстильник-ФМ "Нова"-вул.Шота Руставелі" і дивлячись на бігборд, котрий стояв на тому ж таки кольці, зсередини вся кипіла від злості. Деяка фірма по продажу меблів і речей для ремонту розрекламувала кухонні меблі наступним чином: "Дружині-кухню, коханій-відпочинок". :evil: :x :fool3: :evil: :evil: ЦЕ ще тепер і заохочується! Дівчата, ну йо-ма-йо, де ж так можна? ................................
Бігборд вже змінили на новий, проте кожного разу, коли проїжджаю мимо, згадую той напис. :dash:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Natalinda » 31 серпня 2010, 11:43

Nelya написав:: "Дружині-кухню, коханій-відпочинок". :evil: :x :fool3: :evil: :evil:

Це капець :dash: Ох я б тому хто таку рекламу придумав показала і кухню і відпочинок :evil: так що аж завернулося б :evil:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість