Любов написав:happymami, але класно :good: , ну ти і екстремалка, я б так не змогла мабуть
то просто від того, що я вже не годна була сидіти вдома так довго

. Всю вагітність практично безвилазна. Такшо - дала собі жАру. Бо в місті, та ще й в таку спеку висидіти то не для мене.
Насправді то зовсім не важко.
Ми їздили бусом з моїми друзями, що мають тир. Тобто, поруч біля нашого намету завжди стояв великий намет тиру. Тому і речей купу можна було взяти і від дощу ховалися всі разом в тирі і пісні співали, чи просто бавилися, балакали. Головне - створити собі умови комфорту. Ну і знати чого ти туди їдеш.
По фестивалях їздити - на любітєля, зразу кажу. Там купа п*яних, шумно і те де. Тре шукати місця затишніші і подалі від всіх. Зато купа всього цікавого можна побачити, почути, помацати. І купа люду цікавого, нестандартного.
А от просто мандрувати по замках чи якихось цікавих місцях - дуже цікаво. Але якшо є компанія і є умови. Бо хавку на фестивалях можна й не готувати - там все продають. А якшо їдете самі - тре думати про казанки-вогонь, тощо.
Общім, кому як краще.
Воно то не дуже зручно в наметі спочатку і все таке. Але потім навіть їхати не хочеться з тої трави-болота-вологості)) Звикається)) Хоча, шо не кажи, довше трьох діб витримати важко.