Брак місця - то проблема,яка може зникнути тимчасово,а потім знову з'являється :grin:
Свої речі непотрібні,поношені відвожу переважно в село. Дитячі якісь віддаю якісь також в село.В селі скоро також виникне питання КУДА??? ;-)
Якби наші батьки могли так легко прощатися зі своїми речами,то місця було б більше.Поясню: ми живемо з чоловіковим татом,мама його в Італії. Приїжджає раз на рік,шмотки свіої ще тридцятирічної давності зберігає.Є ще пальто,яке вона не викине,бо колись має пошити таке ж, дитячі матрасики ватяні "нехай будуть,бо шкода десь діти", костюми українські ,в яких вони колисть виступали і які вже троха поїджені і порвані висять в шафі,а ми не маємо де повішати куртку,сорочку штани. Кладовка одна взагалі завалена тільки хламом:старі карнизи,дирява лодка,старі люстри. Забрати нікуда не хочуть,бо в гаражі і на дачі воно свекру не потрібне,а в квартирі нехай буде...

ОЙ,то я шось розписалась.То треба в тему "жаліємось",вибачте.
Багато чого я тримаю в ящиках під диваном.(диван не можемо скласти,бо нема як). На балконі, на шафі. Ті ящики вже дістали,а на шафу не можу розжитись :istereka:
Треба переїжджати ;-) Моя кума з кожним переїздом (винаймає квартиру) викидає багато барахла...