Зупинилися на LG. Поки задоволена. Сушка дуже виручає, коли є маленька дитинка, прання багато. Ще й зима, сохне довго. Сушарки у нас в під'їзді немає, сушили на балконі. Ну але сохне довго, та і місця не вистачає, якщо дуже багато прання чи великі речі. А так зараз з сушкою набагато менше мороки, ходіння з тими лахами на балкон туди-сюди. Сушимо не завжди, але дуже добре, що є така функція. Лиш треба дивитися уважно на етикетки, бо як виявилося, багато речей сушити не можна.
А ще в цій пралці є функція пари - для дитячого одягу і гіпоалергенна для знищення алергенів. То дуже гарно відіпрало білі рушники, я вже думала їм нічого не допоможе. А тут спробувала пара + сушка і результатом дуже задоволена.
Але поява дитинки зимою стала вирішальним аргументом за купівлю машинки саме з сушкою. Хоча, якби я мала свій будинок, то мабуть б сушила на вулиці (ну це я так собі думаю, а як би було насправді, хз
) Ну і можливо, якщо дозволяє площа, вам є сенс купляти окремо пралку і окремо сушку. По ціні невелика різниця, але тоді одне переться, інше сушиться. Теж економія часу. Бо 2-в-1 трохи більше часу весь процес займає.
, то мені краще просто гарно розтріпати мокре і рівненько вивішати на балкон. Тоді має кращий вигляд.Повернутись до Побутова техніка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей