Глобальні оголошення!

Слінгомами в місті

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Наші в місті

Повідомлення happymami » 07 жовтня 2011, 03:41

Бачила в середу мамусю на ринку Оріон в камуфляжному СЗК. Правда, слінг був неправильно вчіплений. Шкода. Но сили шось доказувати я не мала. Люди на стільки негативно реагують, коли хочеш їм допомогти, шо я збилася всім з натягнутою посмішкою ненав'язливо пояснювати, як то робиться правильно :dash:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Nymydora » 07 жовтня 2011, 07:17

ага-ага, а я бачила на оріоні татка у зеленому шарфі (ще й таке враження, що трикотажному) з парумісячною дитиною. Шарф був якось так дивно намотаний через одне плече, і то полотно, яке йшло через то плече, йшло одночасно дитині між ноги, так, що то мале практично на ньому висіло, а не сиділо. А найдивніше, що, коли дивитися збоку, то дитину було видно всю: руку, ногу, бік, шию, голову. ТОбто один бік нічим не застрахований, таке було враження, що якби папаша нахилився, то дитина б вилетіла (ага, дитина вертикально була). Слухайте, може яку промо-акцію провести, листівки з намотками роздати в місті чи що, а то не дивно, що люди від слінгів в ужасі - сама в шоці була.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення flower » 07 жовтня 2011, 08:30

happymami написав:Бачила в середу мамусю на ринку Оріон в камуфляжному СЗК. Правда, слінг був неправильно вчіплений. Шкода. Но сили шось доказувати я не мала. Люди на стільки негативно реагують, коли хочеш їм допомогти, шо я збилася всім з натягнутою посмішкою ненав'язливо пояснювати, як то робиться правильно :dash:

якщо мене десь побачиш і слінг неправильно одітий, то мені будласка поясни :grin:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення happymami » 07 жовтня 2011, 09:17

flower написав:
happymami написав:Бачила в середу мамусю на ринку Оріон в камуфляжному СЗК. Правда, слінг був неправильно вчіплений. Шкода. Но сили шось доказувати я не мала. Люди на стільки негативно реагують, коли хочеш їм допомогти, шо я збилася всім з натягнутою посмішкою ненав'язливо пояснювати, як то робиться правильно :dash:

якщо мене десь побачиш і слінг неправильно одітий, то мені будласка поясни :grin:

то приходь на слінгоздибанку ;-) . Там всьо пояснять і покажуть. Бо я на вулиці вже заріклася проповідувати правильні намотки :dash: ;-)
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення happymami » 07 жовтня 2011, 09:21

Nymydora написав:Слухайте, може яку промо-акцію провести, листівки з намотками роздати в місті чи що, а то не дивно, що люди від слінгів в ужасі - сама в шоці була.

ужас, слухай. То так як я побачила нещодавно новий вид ерго-слінго-кенгурушки-ішенезнамочого. Короче, мама несла дитину вертикально. На спині в дитини був квадрат тканини. А від того квадрату йшли ручки, такі як в ситцевих смочок - десь 1-2 см шириною. І ті лямки були, як рюкзак одягнуті на два плеча. Короче, для чого ця переноска була я воопше не в курсі. То якась кенгурушка для зовсім бідних певно. Бо виглядало саме так. :scare:
А про промоакцію... та й так ніби на всіх святах в Подолянах показуємо і розказуємо. Хіба. може, зробити ще якийсь місцевий день слінгоносіння і тусити мамусям в слінгах саме під жіночими консультаціями та пологовими і там на місці розказувати. Бо на Школу материнства не всі ходять, не всі хочуть, не всі знають
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 07 жовтня 2011, 09:29

happymami написав:
flower написав:якщо мене десь побачиш і слінг неправильно одітий, то мені будласка поясни :grin:

то приходь на слінгоздибанку ;-) . Там всьо пояснять і покажуть. Бо я на вулиці вже заріклася проповідувати правильні намотки :dash: ;-)

ми в сзк носимся вертикально, і ніби все правильно, сзк мені простий в користуванні. це я так написала, а вдруг я собі вважаю що все ок а насправді ні. ;-) я ще в Тернопіль не їзджу сама, лиш як чоловік завезе по справах, то на слінгоздибанку не можу прийти.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Dashko » 07 жовтня 2011, 09:34

З 10 по 16 жовтня буде проходити тиждень слінгоносіння. ;-) ;-) ;-)
В нас зуби почала лізти, то я трохи затрималася з організацією. :oops: Але ще пару хвилин ... чи годин, і вивішаю на форумі програму святкування.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 09 жовтня 2011, 20:28

Dashko написав: Але ще пару хвилин ... чи годин, і вивішаю на форумі програму святкування.

http://mamusi.org.ua/forum/viewtopic.php?f=84&t=5280
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Olysa » 10 жовтня 2011, 16:51

А я здається сьогодні happymami бачила...хоча може й ні,можливо то була дуже подібна до неї дівчинонька)))
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення happymami » 10 жовтня 2011, 16:54

Olysa ну навряд чи)))) Бо я нині з хати не вилазила. Крім як тіко в школу зганяла і в садік малого завела ;-) Та й мене легко впізнати по окулярах :lol: :tipok: Кучерявих худих і зелених очкаріків не так і багато в місті :grin:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Слінги в Тернополі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість