Модератор: irinka
бо читала, що треба в полотняних мішочках тримати і т.д. щоб доступ повітря був. ага, моль не спить і тоже їсти хоче
те базарне таке солоденьке і так його хочеться, а моє таке кисленьке
але я люблю і кисленьке
хотіла спробувати виноград посушити, та прогавила, як Наталінда продавала. а базарний я щось не ризикнула, бо купила трошка - і щось траванулася, то більше не купувала 
Natalinda написав:Дівчата, а у вас у всіх конвекторні сушки? Рівномірно просушується все?


але в нас таке дуже рідко стається. моя мама ще бере і десь 4 чи 5 частину яблучної сушені зажарує в духовці до коричнуватого кольлору, а потім перемішує зі всіма - тоді узвар має макий темний колір.
бо всю сешеню зажарувати нема сенсу - всю користь спалиш.Natalinda написав:vikilandi низька то скільки? В мене в електродуховці 150 мінімальна(((((
)
та й по електроенергії мені здається що духовка побільше бере, якщо ставити тих самих 50 градусів....
Повернутись до Кухонна техніка та посуд
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей