Глобальні оголошення!



Рецепт на замовлення

Модератор: irinka

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення irinka » 08 червня 2013, 16:56

Natalinda тримай
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 3455
З нами з: 15 листопада 2011, 11:08
Звідки: Тернопіль
Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Natalinda » 08 червня 2013, 16:59

irinka дякс :love:
Пішла місити тісто, все є в холодильнику :aplo:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення nadusha » 12 лютого 2014, 17:38

Як ви готуєте камбалу? Шкіру треба знімати? Начиталась в Неті, що має "сильний рибний запах", якщо не зняти шкіру. Планую розробити на філе, замаринувати в цибульці і пожарити в клярі (дітям потім ще відпарю). Що порадите?
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн


Я тут живу
 
Повідомлень: 1898
З нами з: 16 лютого 2012, 15:50
Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Anjuta » 12 лютого 2014, 19:02

ще додай лимонний сік - запах любої риби зникає
Anjuta Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 693
З нами з: 16 січня 2012, 12:44
Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Dribchuk » 12 лютого 2014, 19:36

nadusha я запікаю цілою, дуже любим камбалу "в солі" камбалу чищу від нутрощів, мию. На деко насипаю слой солі, викладаю рибу і засипаю зверху сіллю, запікаю, потім зчищаю сіль з шкірою. Камбала дуже смачна риба , напевне, наша улюблена, мясо ніжне, для дитини супер.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1813
З нами з: 27 березня 2012, 15:30
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення nadusha » 13 лютого 2014, 09:16

Дякую! Я почистила від шкіри, замаринувала, посмажила в клярі. Справді дуже ніжна рибка, майже без кісток. На наступний раз попробую запекти в солі. Іра, а скільки часу пекти в солі? Голову, плавники, хвіст відрізати?
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн


Я тут живу
 
Повідомлень: 1898
З нами з: 16 лютого 2012, 15:50
Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Dribchuk » 13 лютого 2014, 10:08

nadusha я нічого не відрізаю, тільки нутрощі витягаю і все, решта обчищаю вже коли готова риба. Зазвичай достатньо 30-40хв в духовці, температуру не скажу бо духовка стара, хоча то залежить від величини рибини, велику треба трішки довше пекти.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 1813
З нами з: 27 березня 2012, 15:30
Звідки: Тернопіль
Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Natalinda » 17 березня 2014, 16:10

Дівчонки, тре провірений рецепт горішків :help: А то в мене формочки зявилися, ну і синок мізки почав виїдати замість горішків))))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Кокетка » 17 березня 2014, 16:23

де формочки взяла? я теж подумую про горішницю, а ти де купила?
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Аватар користувача
Почуваюся, як вдома
 
Повідомлень: 906
З нами з: 20 березня 2013, 16:22
Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Natalinda » 17 березня 2014, 16:26

Кокетка я в бабці своєї вициганила :wink:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Аватар користувача
Я тут живу
 
Повідомлень: 10980
З нами з: 26 листопада 2009, 17:16
Звідки: Звідси)))
Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Рецепти



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей

cron