Natalinda » 19 січня 2011, 15:34
Я кутю дуже люблю, але не всяку, а лиш бабціну :) Відколи вийшла заміж - то і свою люблю, бо чоловік почав мак в макітрі терти, а до того я його молола на Мрії, як на мене це то саме що в блендері її збити. Головне в маці щоб він пустив молочко, тоді і кутя має інший смак. Ну я принаймні люблю такий. Оскільки в нас роками мак домашній, а не купований - то молочко він пускає завжди, а від багатьох вже чула що купований мак може бути дууже сухим і молочка не пускає, як би ти його не парила і як би не терла.
Люблю з горішками, але щоб кусочками, а не мелені, вони як розмокають то теж смачні-смачні. Люблю родзинки. Одного року робили кутю з лісовими горішками, бо був дуже родючий рік, і ми майже мішок горішків назбирали, то таааакааааа смакота була, що й досі памятаю.
Прабаба моя робила кутю з цукерками дреже такими кольоровими, дуже їх любила :zybu:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос