Глобальні оголошення!

Ви кричите на свою дитину?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Балачки: ні про що і про все 7

Повідомлення taranjka » 26 квітня 2013, 23:08

колись в нас на форумі, коли була схожа тема і всі аяяяйкали, як то негарно, як мами кричать на дітей і тд. і я певно була в їх числі. але що ж, і я тепер кричу часом, і сварю. всяке буває. бо, є різні діти, є різні ситауції і є важкі дні :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Ленка » 26 квітня 2013, 23:20

Коли в мене була одна Діанка, я була спокійна як двері, а зараз в мене навіть голос прорізався :crazy: Я наприклад кричу вдома частіше, на вулиці дуже рідко. бо дві дівки як розлетяться в різні сторони, то ганяю як собака. :crazy:
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 26 квітня 2013, 23:25

А я на днях бачила гірше за кричущих мамів. Сидять мами на лавці, діти їхні рочків 3-4 граються за пару метрів від них. Тут доця однієї підбігає до мами і радісно кричить: "Мама, я хочу пісяти!" А мама так спокійно і втомлено каже: "Як ти вже мене задовбала, с*ка мала" :scare:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Lusik » 26 квітня 2013, 23:32

И в мене э таки ситуации коли приходиться накричати.Колись десь у глибини души теж засуджували тих мам яки кричали. чи дали по попи на людях. А тепер зминила думку,тому що мий Иллюшка зазвичай и любить порозбишакувати на людях и инколи теж приходиться присадити пидвищенням голосу коли виходить з пид контролю и пояснення не допомагають. Але теж нечасто на вулицях зустричаю сварливих мам :wink: Хоча я не прихильник виришування стосункив нв вулици и пильним наглядом инших. Але бувать ризни ситуации и дити и пидхид до них.
P.S.вибачте за мову,на планшети росийська клавиатура :=):
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Ленка » 26 квітня 2013, 23:36

От випадок який мене теж вбиває. Коли вчать дитину крутити пальчиком біля віска і казати дурна або немає розуму. І потім мамаші тішаться як дитина це показує. При чому це реальний випадок з досить таки поважної сім'ї.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення Dribchuk » 27 квітня 2013, 08:55

а я зустрічаю всіляких мамів, і навіть татів :hi: Нікому дуже сильно не дивуюся бо в мене теж бувають важкі дні, болить голова, і т.д. і теж буває зриваюся :=): З найдивніших випадків це був випадок з одною мамочкою в сквері яку ми бачили перший раз. Її дитина захотіла покататися на нашому велосипеді поки Аня бігала, без "привіт, чи можна" посадила дитину на наш велик і катала, за півгодини ми почали збиратися додому і я сказала їм що мол "ми йдем додому, Аня вже буде сідати на велосипед" на що мамаша видала " так би зразу і сказали що жмете дитині покататися" :crazy: Інший випадок був в парку де 4х річна дівчинка яка гуляла з навигляд дуже благополучною мамою назвала мою дитину "с...ка мала" бо та не давала їй іграшку :scare: Ну і найсмішніший випадок був коли теж в парку гуляли і в одного тата малий обкакався, тато підійшов до мене позичити салфетки, потім не міг собі і ними зарадити мив малому попу в фонтані :hi: , врешті просив облизати його дитині дурачка бо він впав :crazy: (сам облизати недодумався :ha: )
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення eney » 27 квітня 2013, 10:04

Я часто не розумію батьків що сварять дитину за те що та впала, я от виховала сама того не хотячи параною до грязних рук, в нас довго там дули рани, і я наголошувала що мастити ручки не можна(мили ми їх в ті часи зі слізьми). Тому тепер малий як замастить руки то може закатати скандал, мол витри негайно, і йде, ті ручки підніме і плаче, шпортається, навіть впасти може, бо концентрується на грязних руках.
Можу насварити за впертість, ну от ситуація на днях, 15 хвилин вмовляла не бери толкара, я втомлена, болить спина(вже певно почалась деформація плечового суставу по новому)він вперся, ні з машинкою, я йому наголосила, що машинку не нестиму, його тим більше, хай розраховує, що кататись тре поблизу! ну маму ми не почули, поїхали на миру, там йому дорога ні підійшла, він давай мені машинку в 1 руку, сам на бедро, я ні ногою, мол просила-не бери, годину стояла пояснювала, навіть жінка підійшла мені допомогти. от так ми стояли говорили, нараз в мене нерви зашкалили і швирнула з ноги ту машину, висварилась не надто культурно і пішла, малий зразу!!!! сів на машину і поїхав за мною!, таке буває не часто 1 інколи 2 рази в тиждень, що моя дитина ні на що крім рику не реагує!!!!!
І так часто велику роль грає моя втома, я стараюсь про це не забувати.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення irinka » 27 квітня 2013, 17:49

eney підтримую, все просто заежить від ситуації, я от теж можу крикнути інколи, коли вже нерви не витримують :crazy: Правда перед тим стараюся спокійно пояснити, але зазвичай він не хоче слухати мене коли я говорю до нього звичною інтонацією, тому приходиться наголошувати і підвищувати голос, він на таке швидше реагує.
Можливо й ті мами, яких ви зустрічаєте на вулиці в той момент теж просто не витримали чергової примхи дитини, і тому сварять :wink: Чи думаєте що в них це постійно? Особисто я на таких не звертаю уваги, мені всеодно хто і за що сварить свою дитину.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Ви кричите на свою дитину?

Повідомлення Dribchuk » 27 квітня 2013, 17:56

Кричу рідше ніж 1 раз на день. Бувають рідко дні коли кричу 2-3 рази, ало то якісь дуже особливі дні.
Кричу тому що
1. Ніяк інакше "не доходить" і ситуація напряму загрожує здоровю дитини
2. Погано почуваюся, втомлена і просто нема сили довго і нудно пояснювати що і чому.
3. Буває підвищую голос коли моя дитина дуже заграється і просто не чує і не звертає на мене увагу в навтовпі.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Re: Ви кричите на свою дитину?

Повідомлення mala-karta » 27 квітня 2013, 21:04

оце на днях випадок.
Гуляли ми в парку, малий з хлопцями розркручували карусель. Так як мій сильно менший від тих хлопців, то довго він не розкручував - впав, трохи поволочився за каруселлю. Потім сів збоку і чистив долоні. Не плакав, якщо що.
Але виглядало так видовищно, знаєте...
Я встала, щоби до нього бігти, але дивлюся, що спокійно все, сам встав, сам витирається.
То і сіла собі далі.
А чийсь тато взяв підійшов і спитав мого малого, чи все добре, чи все нормально.
Якось стало мені :confused: встидно.

Мені тоже треба було встати і підійти?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість