eney » 27 квітня 2013, 10:04
Я часто не розумію батьків що сварять дитину за те що та впала, я от виховала сама того не хотячи параною до грязних рук, в нас довго там дули рани, і я наголошувала що мастити ручки не можна(мили ми їх в ті часи зі слізьми). Тому тепер малий як замастить руки то може закатати скандал, мол витри негайно, і йде, ті ручки підніме і плаче, шпортається, навіть впасти може, бо концентрується на грязних руках.
Можу насварити за впертість, ну от ситуація на днях, 15 хвилин вмовляла не бери толкара, я втомлена, болить спина(вже певно почалась деформація плечового суставу по новому)він вперся, ні з машинкою, я йому наголосила, що машинку не нестиму, його тим більше, хай розраховує, що кататись тре поблизу! ну маму ми не почули, поїхали на миру, там йому дорога ні підійшла, він давай мені машинку в 1 руку, сам на бедро, я ні ногою, мол просила-не бери, годину стояла пояснювала, навіть жінка підійшла мені допомогти. от так ми стояли говорили, нараз в мене нерви зашкалили і швирнула з ноги ту машину, висварилась не надто культурно і пішла, малий зразу!!!! сів на машину і поїхав за мною!, таке буває не часто 1 інколи 2 рази в тиждень, що моя дитина ні на що крім рику не реагує!!!!!
І так часто велику роль грає моя втома, я стараюсь про це не забувати.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен