Глобальні оголошення!

Дитяче взуття. Зима

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяче взуття. Зима

Повідомлення Галина » 16 вересня 2013, 12:49

Sjuzy, поділись посиланнями. :wink:
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Sjuzy » 16 вересня 2013, 16:57

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Sjuzy Офлайн

Повідомлення Shalimar » 29 вересня 2013, 02:19

смотрю на обувь... из c&a , с резиновым низом... Как на практике такое - скользит?
c&a продают зимнюю обувь вообще?? а то смотрю на кидстаффе, думаю, оригинал или ...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 29 вересня 2013, 21:38

його нема сенсу підробляти -це дешева фірма

в мене є гумові зимові від чіко дівчачі і хлопчачі,все ок
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2013, 18:31

ну, это не самый дешевый бренд) Говорят, даже Шалунишку подделывают.. (
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення TYulia » 21 жовтня 2013, 10:14

перечитала тільки кілька останніх сторінок, то вибачайте як повторюсь з питанням, але щось взагалі заплуталась. Потрібна порада! Нам на зиму буде рівно 1 рік, певно вже будем самі бігати, бо вже зараз починаєм самі пускатись. Яке краще взуття обрати - термо чи на цегейці якесь шкіряне? В нас ножка десь 13 см + високий підйом, то значить треба брати розмір на 14.5 см? Які конкретні моделі чи фірми ви б порадили? Бажано так щоб легко взувати було, бо вдіватись ми не дуже любимо. І в таких чобітках типу сновбутси, типу демарів, там яка підошва? Вона не така резинова щоб ножку не парила?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення олята » 21 жовтня 2013, 11:11

TYulia написав:Яке краще взуття обрати - термо чи на цегейці якесь шкіряне? В нас ножка десь 13 см + високий підйом, то значить треба брати розмір на 14.5 см? Які конкретні моделі чи фірми ви б порадили? Бажано так щоб легко взувати було, бо вдіватись ми не дуже любимо. І в таких чобітках типу сновбутси, типу демарів, там яка підошва? Вона не така резинова щоб ножку не парила?

я б на вашому місці для дитини рік не брала великі на цегейці. ви боїтеся що здує вашу дитину?! якщо ні то беріть термо. вони тримають тепло, не намокають, не пропускають холод. і вам їх буде легко взути, а дитині ходити. а то ті щкіряні на цегейці, ще груба підошва, то саме що привязати цеглу до ніг.
Своїм дітка я беру тільки або SUperfit, GAP, Geox ну і ще можу бути ECCO. повірте ще всзуття переносить не одна дитина, я свому старшому купила на півтора роки 21 розмір Superfit їх переносило вже 5 дітей і носить тепер мій молодший. і нічого, майже як нові. не потріскані підошви, ніде не порвані........не дурійте заплатіть краще дороще, але це якісне взуття. а дитина якщо сидітиме то їй що на цегейці, що термо буде холодно....
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення flower » 21 жовтня 2013, 11:22

Я теж би не брала цегейки! Дуже довольна Суперфітами, ми в них і цієї зими ще походимо, бо нога не виросла. І класно шо можна в них ходити як демі взуття і зимове.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 21 жовтня 2013, 11:28

а в суперфітів не слизька платорма? бо еко я так розумію не пристосовані до наших слизьких тротуарів :crazy:
я б теж на цегейці не брала
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення flower » 21 жовтня 2013, 11:35

Ніби ні, не слизька. Не плоска принаймі, має рифлення трохи, моя Вероніка не падала принаймі, ну хіба вже зовсім на льоду як стояла.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей