Глобальні оголошення!

Дитина без нагляду

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Балачки: ні про що і про все 6

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 16:31

по прітчі мальчік кидав у воду всіх підряд, ти ж вибираєш, покладаючись на свої екстрасенсорні здибності
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 16:50

гра з вогнем написав:Ви втрутилися у чуже життя и вважаєте це правильнім
Це так само як би до тебе викликали мілицию, бо твоє дитя до опивночи тусує

У тебе свій режим, в інших свій режім сну і прогулянок

З одного боку ти вчинила правильно - з іншого боку ти полеліяла власне его
Це підтверджує й твоя вибірковість до "долі морських зірок", ти не бачіш проблеми в безконтрольних прогулянках циганчат і не бачиш потреби викликати до них міліцию
Зате трезвониш у всі дзвони, не побачивши коло дитини, яка знаходиться на безпечній теріториї, батьків

Думаю за статистикою халепа швидше станеться з ціганчам на рінку, ніж з дитиною, котра гуляє на майдані
Тим не менше ти собі рішила інакше, а те, що твоє рішення було втручанням в особисте життя і принесло негаразди дитині та батькам, ти навряд чи думала

Правильно цигани зловлятьи по шиї надають, а ителегентним людям не залішається нічого іншого як усміхатися, на таких й відриваються, по великому рахунку плекаючи власне я, а не турбуючись про інших

хууууууууууууух

я не тешила собственное эго

мой ребенок не спит на частной территории, и это никого, кроме меня, не беспокоит

Я не видела "безконтрольных прогулок цыганчат", я видела наглых борзых цыганских детей вместе с родителями, когда сами - неподалеку и родители виднеются, их несложно в толпе отличить, а пока не увидела - то тут же срашиваю "где родители?!"

Гра, Ты не права.

как именно я отрываюсь, по-Твоему???? Можешь не отвечать. Мне безразлично что Ты ответишь, потому что я не отрываюсь и не совершаю подобных поступков чтобы потешить свое это и поставить галочку в списке "добрых дел"

Я не боюсь цыган, или что мне настучат по шее, я в таких моментах Зверь и порву кого угодно, буду драться на смерть, себе "по голове настучать" не дам

Я увидела одиного маленького ребенка, который долгое время тынялся сам. И посчитала правильным сообщить об этом в милицию. Потому что лучше, чтобы я позвонила и ошиблась, чем проигнорировала, а ребенок действительно оказался потерявшимся. И пусть я буду самодуркой, тешащей свое эго медвежьими услугами в таких случаях.
Могу сказать, что также догадки "та за ним наблюдают! родители рядом! он не потерялся! я пошла дальше и зато не вмешалась ни в чью жизнь!" потешением эго
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 16:52

гра з вогнем написав:перестрахуйся! викличи міліцию до себе, коли помітиш, що саме зараз ти "по уходу за своим ребенком в некоторых вопросах грешна(((((("
оце буде правильно!

так я это осознаю! и у меня хватает смелости в этом признаться привселюдно! это моя проблема и я ее РЕШАЮ! а чем поможет милиция? КАК и что я перестрахую?????

Гра, Ты гонишь беса
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 16:53

гра з вогнем написав:по прітчі мальчік кидав у воду всіх підряд, ти ж вибираєш, покладаючись на свої екстрасенсорні здибності

а с чего ТЫ взяла, что я ВЫБИРАЮ??????????????????

а если и выбираю? то что?
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 16:56

Звисно, я могу не отвєчать, адже ті сама видповіла
И пусть я буду самодуркой, тешащей свое эго медвежьими услугами в таких случаях.

Якщо тоби безразлічно, що я відповім, чому ти розпинаєшся у своїй начебто "правоті"?

а чем поможет милиция? КАК и что я перестрахую?????

цікаво, чого ті цім запітанням не задалася відносно чужої дитинита сім'ї, але переймаєшся відносно себе?
чим помогла міліція дитині на площі?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 16:58

а с чего ТЫ взяла, что я ВЫБИРАЮ??????????????????

ти сама написала у темі вище, що не вважаєш за доцільне викликати міліцію до циганчат
чого ти кричиш?
бі ізі
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 18:05

гра з вогнем написав:цікаво, чого ті цім запітанням не задалася відносно чужої дитинита сім'ї, але переймаєшся відносно себе?
чим помогла міліція дитині на площі?

гра,ти дійсно гониш,шо настільки скучно?

Якби ми бачили на площі в полі зору поряд з дитиною сімю чи хоч когось з її членів крім самої дитини ,то питань би не було.Але дитина такого віку була без нагляду і довго,дуже довго нікого не було,не одні ми дивувались ,всі дорослі поряд з тими атракціонами були в шоці як таке мале можна лишити одного. Я від своїх далі ніж на 2 метра не відхожу,хоч старшому вже скоро 4,тому що завтикав пару секунд і вже не знати в яку сторну за ним бігти.

не дивувася тільки той мужик з атракціонів,каже ,а таке часто буває,шо батьки десь півасік пють в барі,а діти тут вештаються ,ну ше розумію в 4-5 років,якшо не переживати шо її хтось стибзить,то прийде саме до того бару і знайде своїх,а такий малюк?

До речі ніхто від того шо ми втрутились не постраждав,в тюрму нікого не посадили і батьківських прав не позбавили,через шо шум-гам?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 18:18

І тим більше,чому ти ,як захисниця приватних територій ,дозволяєш собі втручатись у наше приватне життя і навчати нас як ми правильно мали вчинити ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 30 вересня 2012, 18:46

мдя, Гра взагалі не розумію твоїх наїздів :confused: чи ти вважаєш нормою отаке гуляння 2-х річної дитини? якби батьки були десь близько і побачили, що до їхньої дитини підійшли дві не відомі тьоті, то мали б підійти...
от чесно, я за покарання таких батьків. не забирати, але якось карати треба, бо це безвідповідальність
недавно картинка: завели Дарцю в ігрову кімнату, одночасно з нами ше мамаша з падругой 2-х річного синка. привели і пішли. ми сидимо на лавочці і дивимося. хвилин за 20 малому набридає, і він вибігає з кліточки і біжить босий по площі (погода не з теплих). та шо наглядає його ловить і запихає в клітку опять, він не хоче плаче, починається істерика. мами нема. та дівчина давай його розважати - піскає і кульки ловити і на батут, але на довго його не хватає. знову плаче. отак проходить ше хвилин 20 і вертається мамаша. забирає дитину в істериці, навіть не дякує тій шо наглядала. несе малого. босого. вона така зайнята розмовою з падругой, шо до малого і слова не сказала. наглядачка сама за ними бігла, щоб взуття дати...
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 18:48

ви самі виклали своє приватне життя на занальнофорумське обговорення ,))))
похвастатися добрими вчинками захотіли, або знов темноту просвящаєте, хз

захисниці, а у вас найшовся час з власниками атракціонив про дозволи поговорити? чи ви Звєрі лиш у форумськіх темах?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей