Глобальні оголошення!

Нежить

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Нежить

Повідомлення Olyana » 02 жовтня 2013, 10:33

в нас соплі вперше потекли в 7 міс. взяла Хюмер і закапую носик. аспіратором не дуже виходить шось витягнути( купила систему і трубочкою пробую тягнути.
якими капельками лік хто капав? :dokter:
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення Оксанютка » 02 жовтня 2013, 14:37

В нас перші сопельки були десь у 8 місяців.Промивала солевим розчиномА в разі крайньої необхідності на ніч закапувала отривіном.Тепер ще маємо Називін, але судиннозвужуючими не зловживаємо
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення Nymydora » 02 жовтня 2013, 21:43

У нас перші соплі ((((( причому якось так глибоко в носі, що аж хрюкає, коли дихає, особливо підчас сну. Я капаю молочком, бо маю досвід сестри, яка закапала своїй малій колись судинозвужуючим (теж у дуже ранньому віці), то малу в лікарню забрали, бо дихати не могла. Найцікавіше, що пару разів закапала - і дихає легше. А тільки що старшому теж молоком закапала, бо краплі навіть не підпускає до себе - і перестав шморгати носом. не знаю, чи надовго. Будемо продовжувати молокотерапію обом
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення TYulia » 02 жовтня 2013, 22:06

вперше сопельки були десь в 5 місяців. Капала соляні капельки і витягувала. Другий раз був оце минулого тижня, то от в 9 місяців сопельки витягувати як і щось закапувати було значно важче, не давався. Легше було використовувати спрей, бо можнаа було незамітно до сидячого підкрастись і впорскнути. Ще Делуфен капала, трохи молочком, як каплями не давався. За тиждень пройшло,
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення LaScala » 02 жовтня 2013, 22:14

В нас перші сопельки були десь в перший місяць, то капала молочком і промивала соляним розчином. А коли сопельки були в 1,8 то згадала як бабуся мені капала в дитинстві каланхое. З листочка видушила сік, приблизно 1-1 розвела водичкою і в кожну ніздрю, малий потім все випчихує і зразу легше дихає. То так сміхота як він сидить на ліжку такий обіжений бо мама носик капала, а потім як не почне раз за разом пчихати, той вся обіда відразу проходить.
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 95 раз.
Подякували: 81 раз.
Діти: Синусик-котусик

Повідомлення TYulia » 18 грудня 2013, 12:01

і знову про нежить.. В нас вже десь 10 днів тому були сопельки, щось буквально днів 2-3. Зараз малий добре дихає все ок, але ще десь деколи чи коли посмокче груди, чую, що там в носику ще щось є, трохи форкає. От не знаю чи то воно саме собі пройде чи треба щось робити? Я так ще для профілактики запшикую йому соляним спреєм. А нас на прививку кличуть, а я не знаю чи то вважати той носик здоровим і йти на прививку чи ні. Що скажете?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 19 грудня 2013, 10:16

TYulia ні, якщо щось найменше є з залишків хвороби то щеплення я б не робила
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Сніжинка » 19 грудня 2013, 14:12

Ми також питали свого знайомого дуже толкового лікаря за прививки. Він казав, що при будь-яких хворобливих проявах прививку не можна робити.
Сніжинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 54 раз.
Діти: дівчинка Мартуся

Повідомлення TYulia » 19 грудня 2013, 22:27

дякую дівчата. я теж так подумала, то поки що чекаємо. Ну закінчиться вакцина, то другий завіз колись буде :wink:
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Pipochka » 20 грудня 2013, 02:35

у мене в Юрчика від 17.11 соплі, спочатку просто нічого не робила, а потім вирішила "допомогти" забризкувала каланхое, промивати сольоною водою, бо забивало носа, потім дійшло і до витягування аспіратором, Боже, як та бідна дитина кричала (але всю ніч спала з майже не забитим носиком), але на наступний вечір знову забивало і я знову з криками витягувала, хоча ефекту не бачила (у квартирі вологість була 70, тем-ра 19), потім почався через те кашель, але я його не лікую, просто даю багато пити. Через 4 дні кашельпройшов, але соплі ні. А оце завдяки Люсі, яка порадила мені залишити дитину в спокої зовсім не чіпати, за 2 дні прийшли ті соплі (зараз спимо з чистим носиком). Правда, 2 ночі я не висипалася, бо Юра висів на циці з забитим зовсім носом, але мучити дитину тим аспіратором не хотіла вже, та й у Юрика питала чи може закапати хоч водичкою, то він крізь сон казав, що ні. За однією теорією, як поділилася Люся (скажу так, бо по іншому сказати не знаю), що соплі можна порівняти з молоком матері - більше витягуєш, більше прибуває, і я так зрозуміла (на нашому випадку) що то правда. Тепер коли будуть соплі зовсім пхатися до розумної природи не буду (і дитина, якщо ж так кричить, то тоже відчуває, що мама робить щось не правильно). Але це тільки моя думка, якої я буду дотримуватися, а Люсі щире дякую за пораду:rose: !!!!!!
Зображення
Pipochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 275 раз.
Діти: моє солодке щастя - синочок Юрчик
Моя донечка- сонечко Катруся

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість