Глобальні оголошення!

Кашель(чим лікувати)

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Кашель(чим лікувати)

Повідомлення МамусяВладусі » 03 лютого 2016, 20:46

erinaceus, скажіть а скільки у вас кашель? і чи сильний? бо у нас токож кашель і більше нема нічого,ні соплів,ні температури.....у нас спочатку був лише після сну,в обід і рано,а потім ще протягом дня. Вже так десь 3 тижні, 2 рази нас слухали, ніби нічого. А тепер кашель ніби менше,але постійно в ніс говорить, так трошки захрипає...потім відкашляє, постійно там є що відкашлянути. Що то може бути...
МамусяВладусі Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 49 раз.
Діти: Владик

Повідомлення nelly » 03 лютого 2016, 21:36

erinaceus якщо вам сказали то в дит обласній і якщо там зробите то 99% що Вам скажуть, що є пневмонія. вже чула не від однієї мами що там поголовно всім ставлять пневмонію.
Може сходити на Гоголя біля школи материнства Скакальська Людмила дуже толкова лікарка гарно вислуховує і багато розпитує і лікує без антибіотиків допоки є така можливість. Бо накачати дитину всяким ГЕ то одне а чи треба то питання...
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення erinaceus » 03 лютого 2016, 21:42

МамусяВладусі Два тижні тому прихворів. Все пройшло, кашель залишився. Майже, як у вас. Дивний якийсь. То кашляє після сну, то впродовж дня, а деякі дні взагалі не кашляв. Короче, якось дивно. То сухим, то мокрим, але несильно. Теж слухались. Ввечері ходили до приватного педіатра. То так як і пульмонолог, наслухала хрипи у нижніх відділах бронхів. Бронхіт :sad: В нас таке вперше... Назначили антибіотик, сироп від кашлю і інгаляції. Казала, що задавнене, перейшло від трахеїту. На флюрографію вже не підемо, бо і так треба антибітик пропити. Хіба аналіз здамо. Інгаляції назначили з Декасаном, будемо робити замість Вентоліну.
Пульмонолог казала, зараз багато запалень без температури і навіть по аналізу не завжди скажеш.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення erinaceus » 03 лютого 2016, 21:47

nelly Я так зрозуміла, що якщо робити флюрографію, то вже краще в міській дитячій.
А ще таке питання. Наскільки я пам'ятаю, то нас в дитинстві взагалі не відправляли на рентген. Правда? Все лікарі прослуховували самі. Чи то лікарі були кращі, чи хвороби інші...
Зображення

Зображення

erinaceus Офлайн

Я тут живу

Дівчинка-квіточка

Повідомлення nelly » 03 лютого 2016, 21:49

декасан це антисептик в такому випадку він мало що допоможе)
Бронхіт це в нижніх відділах заспазмовані бронхи в не дають відійти мокроті. Від цього і хрипи, вентолін знімає цей спазм, хоч я його не любила бо це сальбутамол. Робіть соду буфер або боржомі, вони сприяють відхаркуванню. Багато рухатися і багато пити для дренажу мокроти. Ще добре постуральний масаж робити, або якщо маєте масажиста знайомого то пару разів зробити масаж. Я в бронхітах спец :new: Ми завжди виходили з них без антибіотика але то треба троха попаритися з антибіотиком піде все швидко.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення МамусяВладусі » 03 лютого 2016, 22:37

erinaceus, до кого приватного ходили?
МамусяВладусі Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення МамусяВладусі » 03 лютого 2016, 22:41

А якщо бронхіт або запалення то чи не буває погіршення з часом, кашель посилюється, чи ше які симптоми? А то ми слава Богу не мали справи з бронхітами, але щось такий затяжний кашель,хоча зара дуже рідко, і щей так чути що дитина говорить ніби ніс заложений, хоча в ЛОРа були, то лиш горло червоне...
МамусяВладусі Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Sms » 04 лютого 2016, 08:44

В обл дитячій всім ставлять запалення :crazy: Перевірено двічі на моїй дитині. Переробляли в міській -бронхіт!
Бронхіт теж буває різний. Вентолін знімає спазм при обструкції. Але нам його робили при першій обструкцї в житті і то в лікарні під наглядом. Друга обструкція була лікована вдома содовим розчином. Відходженню мокроти поміжним був масаж в міській дитячій і ереспал сироп. Але він алергений.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Re: Кашель(чим лікувати)в

Повідомлення Dribchuk » 04 лютого 2016, 09:02

Ми минулого року дуже намучилися з кашлем якраз в такій порі. В жовтні мала перехворіла коклюшем, який теж довго нам не могли діагностувати і так по паперах і не діагностували (бо в нас нема коклюшу, всі діти щеплені), я вже ніби про це писала, але так як кашляли всі троє, були характерні приступи то нам таки врешті сказали що то коклюш. І так з того часу мала весь час кашляла - то тільки вночі, то як трохи побігає, поскаче, то сухим , то гавкаючим вологим. Весною підчепила грві і піднялась температура, кашель вже був цілодобово, пішли до різних лікарів - одні чули запалення, другі утруднене дихання, треті бронхіт, ми врешті поздавали аналізи і зробили рентген в міській. Нам поставили діагноз бронхіт, лікували без антибіотиків, але ефекту не було, за 2 тижні сиропів і інгаляцій стан не покращився, знов піднялась температура , не висока, але 37,2-37,4. Пропили антибіотик, кашель не пройшов, поставили астму під питанням. Поїхали влітку на море, кашель пройшов, діагноз зняли.
Щодо рентгену, мені більше сподобалося робити в міській, в обласній там вічно кілометрові черги, треба чуть не спецодяг і т.д.
Щодо пневмонії, то в мене була пневмонія в підлітковому віці, яка ніяк себе не проявляла, просто в одинь день я почала з задишкою підніматися на 2й поверх, мене неудило, тряслися руки, мені було дуже слабо і я хотіла спати. Мама повела до лікаря, спочатку думали що то серце, а потім зробили рентген і виявили двобічну пневмонію. В малої в 6 місяців після прививки теж піднялась висока температура, я уваги не надала думала то така реакція на щеплення, на 3й день дитина стала в'яла, постійно спала і сильно потіла, шкіра стала жовтувата, дихання важке, поїхали в лікарню, нам діагностували пневмонію, кашляти вона почала аж коли почали колоти антибіотик.
Якщо в вашої дитини кашель коли вона повертається в лежачому положенні з боку на бік, то швидше за все вам треба до лора, а не пульмонолога, при фарингіті, аденоїдах виділення з носа течуть по горлі і від того дитина кашляє, ну і швидше за все буде хропіти вночі.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення erinaceus » 04 лютого 2016, 12:58

МамусяВладусі В нас пішов більший кашель, тому і пішли по лікарях. Ввечері вже і температура піднялася. Які ще погіршення, не знаю, бо теж з таким стикнулись вперше.
Ходили вчора в "Малечу" до Галини Мирославівни, а зазвичай ходимо до Дутчак Ольги Михайлівни. Пульмонолог на Гоголя теж гарно послухала. Та думаю, то кожен лікар може бронхіт вислухати. Просто піти хоча б до двох, бо раптом один не виявить, а так щоб перестрахуватися.
Зображення

Зображення

erinaceus Офлайн

Я тут живу

Дівчинка-квіточка

Поперед.Далі

Повернутись до Вухо/горло/носик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей