Глобальні оголошення!

Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Ви задоволені свої педіатром?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Дільничні педіатри. Ви з ними дружите? Платите?

Повідомлення oksana.tesliuk » 18 лютого 2011, 01:42

гра з вогнем написав:у нас відмова від частини щеплень. ставленя не змінилося.

Пощастило ;-)
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Natalinda » 18 лютого 2011, 01:51

oksana.tesliuk написав:"Стосунки суперові", тому що робите всі щеплення. Це чудово, але Вам потрібно дякувати Богові за те, що все саме так. От якби довелося хоч раз від тих щеплень відмовитися, повірте все кардинально змінилося б.

Ми теж не всі прививки робимо, просто полюдськи ставлюся до педіатра і намагаюся зрозуміти його, відповідно і він до мене добре ставиться.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення oksana.tesliuk » 18 лютого 2011, 02:01

Natalinda написав:
oksana.tesliuk написав:"Стосунки суперові", тому що робите всі щеплення. Це чудово, але Вам потрібно дякувати Богові за те, що все саме так. От якби довелося хоч раз від тих щеплень відмовитися, повірте все кардинально змінилося б.

Ми теж не всі прививки робимо, просто полюдськи ставлюся до педіатра і намагаюся зрозуміти його, відповідно і він до мене добре ставиться.

Мабуть в мене вийшов трохи агресивний допис, sorry!
Справа в тому, що сім років тому я не до кінця розуміла усю цю проблему щеплень. Але повірте, коли у вас на руках втрачає свідомість від жару, який нічим неможливо збити кілька днів підряд, ваше дитятко, а вам продовжують торочити про ангіну, якою там навіть не пахне... Думаю таке витримає не кожен!
Зараз в нас змінили дільничого лікаря. Та ще й маємо власного педіатра, якому, до речі, таки платимо.
Так що все ОК! ;-)
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення mala-karta » 18 лютого 2011, 02:06

oksana.tesliuk, і ми не всі робимо.
І перший рік писали відмову - не мінялося ставлення.
Ну, принаймні, не помітила.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 18 лютого 2011, 02:06

oksana.tesliuk написав:коли у вас на руках втрачає свідомість від жару, який нічим неможливо збити кілька днів підряд, ваше дитятко

:(
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Yummy mummy » 18 лютого 2011, 02:16

TanenRom написав:я також ніколи не давала, то що я також село?

я думаю кожен сам обирає давати чи ні. ось я наприклад за час вагітності жодного разу нічого не давала своєму гінекологу, правда коли вже народила чоловік відніс пакет для неї та медсестри!

В нас аналогічна ситуація, нікому нічього не давала, (давати не вмію) :hhh: ... Хоча часом задумуюся, шо треба віддячити нашому дитячому педіатру і медсестричці,вони в нас дуже хороші , можна завжди до них звернутися :thumbsup: ..
:extesi: А за те шо лікарі можуть не роззутися :scare: --я просто в шоці, ніколи такого не бачила(хай би попробували :mad: )...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Enigma » 18 лютого 2011, 14:06

Yummy mummy написав:
TanenRom написав:я також ніколи не давала, то що я також село?

я думаю кожен сам обирає давати чи ні. ось я наприклад за час вагітності жодного разу нічого не давала своєму гінекологу, правда коли вже народила чоловік відніс пакет для неї та медсестри!

В нас аналогічна ситуація, нікому нічього не давала, (давати не вмію) :hhh: ... Хоча часом задумуюся, шо треба віддячити нашому дитячому педіатру і медсестричці,вони в нас дуже хороші , можна завжди до них звернутися :thumbsup: ..
:extesi: А за те шо лікарі можуть не роззутися :scare: --я просто в шоці, ніколи такого не бачила(хай би попробували :mad: )...

Я собі так думаю, які то до тебе такі лікарі приходять, що роззуваються, якщо це тебе так дивує. :lol: Я ще таких не бачила :)
Enigma Офлайн

Повідомлення КлубНіка » 18 лютого 2011, 14:27

У мене ставлення з дільничою добре. До недавна це була, ще та сама, що колись вела мене, але вона звільнилась і нам дали нову, зовсім молоденьку але толкову. Грошей я ніколи не давала, лише один раз принесла їм 2 великих зошити для записів. Я також до року писала відмову, то лікарка ніяк на це не реагувала, навпаки, розказала і пояснила які можуть бути ризики і від чого мені з дитиною краще берегтись.
Інша справа у мене з завідуючою поліклініки. Я ту мегеру вже декілька раз чуть не послала! :evil: Коли я прийшла до неї підписувати відмову, то вона налетіла на мене з погрозами, почала мені розказувати яка я погана і безвідповідальна мама і тп. :stupid: Ну але і на неї управу я знайшла, накатала заяву у відділ охорони здоровя, то та жаба тепер навіть в мою сторону боїця дивитись, не те що рот до мене відкривати!
КлубНіка Офлайн

Повідомлення mala-karta » 18 лютого 2011, 14:41

КлубНіка написав:накатала заяву у відділ охорони здоровя

цього, мабуть, вона зовсім не очікувала
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення КлубНіка » 18 лютого 2011, 14:45

mala-karta вона певно думала, що я молоде і дурне, злякаюсь "її величності!" і дуже сильно сприйму до серця її погрози! Не на ту напала :D Я таких небоюсь.
КлубНіка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Порадьте дитячого лікаря

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість