Глобальні оголошення!

Завершено. Персональний Миколай для мамусь! 2011

Наші конкурси, голосування, визначення переможців

Re: Персональний Миколай для мамусь! Готуємо подаруночки

Повідомлення Marta » 21 грудня 2011, 02:07

Хі-хі, нарешті і я отримала свого подаруночка... :Миколай:
Не буду приховувати свого Миколайка- це Наталіндочка, цьом-цьом!!!!! :heart: :heart: :heart: (на посилці написана була адреса і прізвище)
Чесно, роздерла я той пакунок прямо на пошті, не витримала, )))))) довго дерла, бо скотчем був замотаний, сама посилка, а ще потім сам подаруночок в яскраву обгортку, супер, такий одразу святковий настрій.....))))) Приготувалась роздирати ще, (ввійшла в ажіотаж), але коробочка відкрилась, а таммммм............Я була в шоці- стільки всього, і все таке кльове.... :подарунок: ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!
Зображення
відкриточка з побажаннями,
набір Нівеа, куди входять і крем, і помада, і шампуньчик, і гель для душу, і шариковий дезодорант....
Плюс великий гель для душу Нівеа, (якраз зараз мені саме це і потрібно, в душі сиджу довго і часто))
Плюс резиночки для Лізульки (завтра піде в садік красива з двома хвостиками))),
Плюс книжечка з історіями для душі Бруно Ферреро "Спів польового цвіркуна" (буду читати на ніч))
Плюс суперова пальма (пра, то пальма?..))), орігамі, Наталінда, сама робила?... :clapping2: Я в захваті!!!! Настрій просто нема слів, мені саме це і було потрібно, дякую тобі велике!!!!
Так, плюс цукерки шоколадні, яких нема на фото, бо я їх зразу з"їла.....))))) Ні, не на пошті, а по дорозі додому))))) Мммм....Той, з горішком був :гуд: Мням.....)
А! І ще ялиночка маленька, я її повішала в Лізи над ліжечком, відкриваєш очі- і одразу відчуття свята і що Новий рік вже близько...))
Ще раз хочу сказати тобі величнзне ДЯКУЮ, я йшла всю дорогу і усміхалася, як довольний слон, хоча перед тим настрій був не дуже, дуже дякую, що так все з душею, що так всього багато, що таке все класне!!!!! :стук: :подарунки: Д Я К У Ю !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart: :roses:
Marta Офлайн

Повідомлення Natalinda » 21 грудня 2011, 02:14

Marta рада шо ти рада!!! :) Ну по твому листу довго думала шо тобі таке для себе подарувати, ти ж любиш подорожі ;-) от той маленький набір тобі саме для подорожей ;-) , ну а велика банька, шоб ти балділа у ванній :)
А оте цудо, то стрикоза :grin:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Галина » 21 грудня 2011, 10:32

Оксанка написав:Дівчатка, я за вас така рада, що отримуєте свої такі гарні подаруночки!!! :) А мій ще добирається до моєї підопічної... :( щось ну дуже довго він добирається, ще від 12 грудня...вже починаю хвилюватися... Моя дорогенька Підопічна, (ти сама не знаєш що ти саме моя), але все-таки вибач за таку затримку...то вже обставини...Надіюся, що найближчим часом подаруночок отримаєш... ;-)

Починаю підозрювати, що то я. Як мала дитина кожного дня по 2 рази в поштову скриньку заглядаю... :grin: :oops:
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення loljka » 21 грудня 2011, 12:57

Nymydoraдякую-дякую! мій миколайчику! ти суперовий! від книжечки я просто в захваті,раніше творів цього автора не читала. магнітик і прикраси доця одразу зацінила, а мамуся - ще й доставку на дом)))) величезний тобі цьомчик :kiss:
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення nadia 2311 » 21 грудня 2011, 13:35

Галина написав:
Оксанка написав:Дівчатка, я за вас така рада, що отримуєте свої такі гарні подаруночки!!! :) А мій ще добирається до моєї підопічної... :( щось ну дуже довго він добирається, ще від 12 грудня...вже починаю хвилюватися... Моя дорогенька Підопічна, (ти сама не знаєш що ти саме моя), але все-таки вибач за таку затримку...то вже обставини...Надіюся, що найближчим часом подаруночок отримаєш... ;-)

Починаю підозрювати, що то я. Як мала дитина кожного дня по 2 рази в поштову скриньку заглядаю... :grin: :oops:

А може я :oops: :oops: :oops: також по пару раз на день до скриньки заглядаю
Зображення
Зображення
nadia 2311 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 187 раз.
Подякували: 181 раз.
Діти: Синочок- грибочок
Донечка квіточка

Повідомлення Nymydora » 21 грудня 2011, 14:38

loljka написав:Nymydoraдякую-дякую! мій миколайчику! ти суперовий! від книжечки я просто в захваті,раніше творів цього автора не читала. магнітик і прикраси доця одразу зацінила, а мамуся - ще й доставку на дом)))) величезний тобі цьомчик :kiss:

Будь ласочка! :roses: Правда, Миколайчику соромно за не дуже старанне запакування, на наступний рік обіцяємо виправитися :oops:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Гість » 21 грудня 2011, 15:37

Галина а твій Миколай просив передати, що він прийде аж десь всередині тижня. Він знає, що ти цілий рік була чемна і приготував тобі подаруночок. Але затримок багато. Тільки вийшов уночі з мішком, як підошва у чоботі відклеїлась і набойка відлетіла - довелось шукати ремонт взуття. Знайшов. На дверях табличка - "буду за 5 хв". Чекав годину. Сказали прийти за тиждень, бо багато роботи. Сказав, що це терміново, бо єдині чарівні чоботи. Майстер посміхнувся і скоротив термін до трьох днів. А коли обіцяв доплатити, то сказав прийти завтра. А ніч коли Миколай може зупиняти час - одна в році. От тепер доведеться ходити як звичайній людині. І затримки з доставкою подарунків виникли. І листи з вибаченнями писати треба.
Гість Офлайн

Повідомлення taranjka » 21 грудня 2011, 16:52

о, я сьоня свого вже забрала))))))))))))))))))))))) приїхав з Житомира. хто в нас в Житомирі живе? :? :? :? :?
довольна як слоньо, але покажу шо там було потім, бо виявилося, шо Дарині Володимирівні кожна штука з коропки мега потрібна і вона мені нічого не віддає :grin: :grin:
але Миколайку дякую, усьо сподобалось і головне вчасно :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 21 грудня 2011, 16:55

о, вже знаю - Оксанка :roses: :roses: :roses:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Оксанка » 21 грудня 2011, 17:09

УРАААААААААААААА :dance: ... ну нарешті... ато чисто спереживалася...Вже сьогодні хотіла йти на пошту і правди добиватися :o Шифруватися не буду, бо дуже легко було здогадатися... :oops: Я насправді істино тернополянка, і тілом і душею, але вже 5 років доводиться жити в Житомирі...
Рада, що тобі, Ліля, все сподобалось! :) Так як ти, ну ДУЖЕ лаконічно написала про себе, окрім адреси більше нічогісінько, то вирішила подарувати щось практичне, бо сама таке люблю... ;-) :kiss:
Оксанка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Конкурси

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 9 гостей