Глобальні оголошення!

Як я автограф брала в...

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: Як я автограф брала в...

Повідомлення happymami » 14 липня 2011, 09:40

Mary Awa написав:
Nymydora написав:а я не люблю брати автографи, не бачу в тому сенсу і не шукаю можливості

Також не люблю. Мені чомусь здається, що "зіркам" набридає давати автографи і мені якось було б не зручно за ними бігати :oops:

Говорила з одною зіркою. Вірніше ОДНИМ зірком))) Казав. шо в принципі воно не втомлює - фоткатися і автографи давати. А деколи, каже, ще й приємно. Але зауважив, шо то тільки від настрою зірки залежить і від тих людей, котрі просять. Бо каже. що я такі наглі, шо просять сфоткатися чуть лі не на голові.

Пі.сі. А я а я а я крута. Попросила сфоткатися з одним із самих екстравагантних і оптимістичних ведучих всяких фестивалів і те фоткання переросло в офігенне, дружнє, близьке спілкування. Тааак цікаво, шо ви собі й не уявляєте. Йоху. А якби не наважилася попросити знимку, то ніц би і не було. Такшо - не бійтеся. Якшо шо - людина просто скаже, шо ні, але то ж не вбивчо, пра? такшо - впєрьод за орденами))) ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення oksana.tesliuk » 14 липня 2011, 12:32

happymami написав:Попросила сфоткатися з одним із самих екстравагантних і оптимістичних ведучих всяких фестивалів

Ну і де та фотка? Хочу фотку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення ЗІрка » 14 липня 2011, 14:40

мені завжди чомусь було встидно бігати за автографом. але двічі таки брала, бо була десь трошки причетна до організації концерту... правда другий автограф (від Гурту Кому Вниз загубила по дорозі з Києва)

я не люблю навязуватися, хоча коли випадає можливість, то звісно є відомі люди, які мені подобаються за свою професійну роботу і з якими я б не проти мати знимку чи поспілкуватися трішки...
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення happymami » 14 липня 2011, 20:34

oksana.tesliuk написав:
happymami написав:Попросила сфоткатися з одним із самих екстравагантних і оптимістичних ведучих всяких фестивалів

Ну і де та фотка? Хочу фотку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення TanenRom » 14 липня 2011, 21:23

happymami дійсно крутий чувак :tipok:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення oksana.tesliuk » 15 липня 2011, 09:32

happymami Вау!!!!!!!!!!!! Бомбезна фотка!!!!!!!!!!!!
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення happymami » 17 березня 2012, 11:45

О. Я зовсім за цю темку забула. Хоча ні, то мені в тему Відомі люди, мабуть))) А про автограф Кличка розкажу тут. Оскільки я давно вже ніяких автографів не брала.
Говорила вчора з однією тернопільською письменницею про автографи. Кажу - і нашо він мені здався? потім і викинути шкода (бо вдруг за 50 років продам за міліон) і тримати нема як тих бумажок - бо тіко пилюку збирають. То вона мені розказувала, що в міру своєї професії (вона ще й журналіст) дуууже часто стрічається з різними відомими людьми і ще ніколи ні в кого не брала автографи. А коли її просять підписати її книжку. то каже, що пише з таким відчуттям, наче псує книгу. Отаке то.
Ну а я брала так. Була прес-конференція кличка в Сінема сіті. Там сидів він, одразу, без ніяких метрів/сантиметрів перед столом стояв ряд, де сидів Чубак, Ібрагімов, родина енд компані, далі йшов ряд, де вмостилися такі хитрі як я))) ну і далі вся братія. В кінці він почав роздавати карточки, які протягом пресухи періодично сидів підписував. Ну всі ринули туди. Тобто - на мій ряд, бо він був найближче до Кличка, бо перший ряд був обгороджений. Я не люблю таких толкучок, то просто відійшла вбік. Дивлюся - карточок ціла стопка в руках у Віталія. думаю - якшо мені мало б хватити, то вистачить. А ні - то нашо воно мені. Але народ потроху розсмоктався, то я просто встала перед ним і поки він підписував картки, то встигла навіть сказати, шо молодь україни ним пишається, бо типу тралі валі влітку на фестивалі Фортмісія сотні молоді дивилися трансляцію його бою під відкритим небом під дощем і співали разом з ним гімн і всі діла. Але шо саме смішне, шо я дуже розхвилювалася (бо я таки реальна його фанатка) і намолола такого. Кажу - такшо ви крутий! Нє, ну ви уявляєте - таке ляпнути? Шось би розумне придумала так ні - мову відняло і я нічого не могла кращого сказати. Позорище. Але головне, шо він таки підняв до мене своє обличчя, дивився в очі, посміхався, сказав - Так? Дякую! і простягнув картку. Ну короче - мені цього хватило))) Просто на пресусі він мало дивився в обличчя і в очі. Тільки тим, хтоо задавав питання, а я на жаль не встигла, бо було дуже мало час(( Такшо, я бачила його очі на відстані витягнутої руки і мені цього хватило. В нього файняцька посмішка і короче класний він дядько. А я пристрелене якесь))))) Потім як фотограф скине фотки з автографом, то виставлю похвастатися. Хоча нашо мені той автограф - ХЗ. Но най буде просто на память.
пі.сі. Чоловіки на автограф-сесію приносили боксерські рукавички. То було цікаво
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 17 березня 2012, 11:57

Є фотка - йохууув
Зображення
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 17 березня 2012, 12:37

хех.... така смішна на фотці, закусила губу і ше на Кличка заглядаєш?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення happymami » 17 березня 2012, 12:54

Смішна смішна)) Закусила губу то так від радості))) А заглядала кудась, бо не знала шо вже знимкують))))
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей