happymami » 17 березня 2012, 11:45
О. Я зовсім за цю темку забула. Хоча ні, то мені в тему Відомі люди, мабуть))) А про автограф Кличка розкажу тут. Оскільки я давно вже ніяких автографів не брала.
Говорила вчора з однією тернопільською письменницею про автографи. Кажу - і нашо він мені здався? потім і викинути шкода (бо вдруг за 50 років продам за міліон) і тримати нема як тих бумажок - бо тіко пилюку збирають. То вона мені розказувала, що в міру своєї професії (вона ще й журналіст) дуууже часто стрічається з різними відомими людьми і ще ніколи ні в кого не брала автографи. А коли її просять підписати її книжку. то каже, що пише з таким відчуттям, наче псує книгу. Отаке то.
Ну а я брала так. Була прес-конференція кличка в Сінема сіті. Там сидів він, одразу, без ніяких метрів/сантиметрів перед столом стояв ряд, де сидів Чубак, Ібрагімов, родина енд компані, далі йшов ряд, де вмостилися такі хитрі як я))) ну і далі вся братія. В кінці він почав роздавати карточки, які протягом пресухи періодично сидів підписував. Ну всі ринули туди. Тобто - на мій ряд, бо він був найближче до Кличка, бо перший ряд був обгороджений. Я не люблю таких толкучок, то просто відійшла вбік. Дивлюся - карточок ціла стопка в руках у Віталія. думаю - якшо мені мало б хватити, то вистачить. А ні - то нашо воно мені. Але народ потроху розсмоктався, то я просто встала перед ним і поки він підписував картки, то встигла навіть сказати, шо молодь україни ним пишається, бо типу тралі валі влітку на фестивалі Фортмісія сотні молоді дивилися трансляцію його бою під відкритим небом під дощем і співали разом з ним гімн і всі діла. Але шо саме смішне, шо я дуже розхвилювалася (бо я таки реальна його фанатка) і намолола такого. Кажу - такшо ви крутий! Нє, ну ви уявляєте - таке ляпнути? Шось би розумне придумала так ні - мову відняло і я нічого не могла кращого сказати. Позорище. Але головне, шо він таки підняв до мене своє обличчя, дивився в очі, посміхався, сказав - Так? Дякую! і простягнув картку. Ну короче - мені цього хватило))) Просто на пресусі він мало дивився в обличчя і в очі. Тільки тим, хтоо задавав питання, а я на жаль не встигла, бо було дуже мало час(( Такшо, я бачила його очі на відстані витягнутої руки і мені цього хватило. В нього файняцька посмішка і короче класний він дядько. А я пристрелене якесь))))) Потім як фотограф скине фотки з автографом, то виставлю похвастатися. Хоча нашо мені той автограф - ХЗ. Но най буде просто на память.
пі.сі. Чоловіки на автограф-сесію приносили боксерські рукавички. То було цікаво
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))