erinaceus » 12 травня 2017, 22:56
Пекли сирний крекер по рецепту
nelly (вгорі сторінки). Теж сподобався

Додала до тіста прованських трав, то смачно вийшло. Думаю, можна і з кмином робити. Виходить не надто багато, то можна робити на дві порції. Ті, що тонші, то точно на смак, як крекер. Ті, що грубші, м'якенькі. Думаю, пасувало б і як закуска до овочевих салатів.
Пекли сирний крекер по рецепту [b]nelly[/b] (вгорі сторінки). Теж сподобався :rose: Додала до тіста прованських трав, то смачно вийшло. Думаю, можна і з кмином робити. Виходить не надто багато, то можна робити на дві порції. Ті, що тонші, то точно на смак, як крекер. Ті, що грубші, м'якенькі. Думаю, пасувало б і як закуска до овочевих салатів.