В мене електрична, Браун. Ось такий:
http://www.braun-club.ru/FS20_MultiGourmetДуже нею тішуся. Легка в користуванні, тільки механічний таймер. Готую час від часу. Курячі крильця, ніжки і т.д., м*ясо, овочі, рис. Дуже мене виручає, бо, 1) не треба вартувати, щоб не збігло/пригоріло (з малими дітками актуально), 2) готується досить швидко декілька страв за раз (наприклад, в одній чаші крильця, в іншій картопля), 3)звільняється плита для інших справ (дуже актуально на свята), ну і, звичайно, здорова їжа - наше все. ;-)
Дуже сподобалось м*ясо на кшталт запеченого (буженіна?), робили на свята. Підходящий шмат м*яса натирається спеціями, сіллю (можна і без того, хто як любить), начиняється часником, лавровим листом (можна і без того, а хто ще моркву запихає) і - в чашу, вкриту попередньо фольгою, бо треба, щоб сік не стікав у піддон. Час - залежно від шматка, 30 хв - 1,5 години (якщо великий). Потім ніч воно в соці лежить і така смакота!
До речі про сік з продуктів! Він стікає в піддон (важливо, щоб в пароварці він був), з того соку можна робити соус до страви, або просто додавати до супів, каш і т.д. Нічого не пропаде! ;-)
Для любителів смаженого можна просто готові з пароварки страви додатково зарум*янити в духовці або мікроволновці. Я іноді приварюю картоплю нарізану кільцями/дольками, а потім ще запікаю в духовці з м*ясом та сиром.