happymami » 01 жовтня 2011, 23:27
Мій тато часто робить ремонти. Можна сказати, що це була його основна робота ще рік тому. То він завжди дбав про обід сам. Правда. робив ремонт у новозбудованих будинках, або в житлі, де як пише Неля, ніхто не живе. Коли ж робив у знайомих, або дуже малознайомих, то всеодно на стіл накривли, по старінці ше й наливали 100 грам бувало. Коли робив ремонт в селі, то без обіду ніяк. Правда й платня там була менша і переважно натурпродуктами.
Коли мені вставляли вікна - не накривала на стіл, бо то не на день. Коли вставляли балкон, то тіко вкінці каву зробила, бо то був знайомий. І то я би йому й каву не ставла, адже гроші платила нормальні. Чоловік вже свиснув, шоб таки шось приготувала, бо всьотаки робили аж до смеркання.
Загалом же мені легше було б на 20 грн в день більше дати, аби люди собі самі за обід дбали, ніж я би шось варила. Але, якшо майстер за ті гроші, котрі розраховані на обід купує собі лише Снікерс, то це канєшно жесть
Про поживність Снікерса скажу, шо в ньомутаки шось є. Я часто в мандрівки з собою беру саме його, бо він або так апетит моцно перебиває, або таки дійсно зарахунок арахісу ситний, хз, но як варіант обіду - замінити можна. Но не щодня. хібаби вам якицсь фанат арахісу попався :grin:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))