Глобальні оголошення!

Коментуємо...

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Коментуємо...

Повідомлення бережаночка » 08 червня 2011, 22:32

та і траванулись вони не самогоном купленим десь в корчах в старого турка а віскі на яхті
цікаво яке ж покарання понесуть власники туру
в новинах я про це нічого не чула
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення mari » 10 червня 2011, 11:11

21.Лелека, який нещодавно поселився в Тернополі, потребує допомоги. Декілька тижнів лелеку бачили на вулицях міста. Він не боявся людей, не втікав. Охочі підходили близько і фотографували. Тернополяни припускають, що птах хворий і не може літати. Лелека зараз живе у квартирі тернополянки Тетяни Височанської.

Як розповіла Тетяна, коли вона зустріла на стежині молодого лелеку, він був переляканим і дуже брудним. На нього полювала чиясь собака, а лелека не міг злетіти, щоб втекти. Від велосипеду навіть не втікав. Інші люди проходили повз навіть не помічаючи його.

-Ще один чоловік зупинився і ми удвох спіймали лелеку, – розповідає Таня, – Я тримала його в обіймах, а чоловік тримав могутній червоний дзоб. Мій напарник спитав у сторожа звіринця, чи можуть вони приютити птаха, а той відмовився, пояснюючи, що він їй не потрібен, що у них всі птахи по паперах і що цей лелека може бути хворим і заразити всіх інших птахів. Сторож порекомендував чоловікові позбутися птаха і не зважати. А це означало – залишити птаха, щоб на нього полювали собаки, або збила машина. Зазначу, що птах не виглядає хвоорим – досить сильне і вгодоване тільце, багато сил (особливо коли видирався з рук), чисті очі, сильне пір’я т.д.

Все, що Таня з чоловіком змогли придумати – це запустити лелеку за сітку до озера. Вони сподівалися, що там він буде у безпеці від собак на машин і, можливо, йому вдасться упіймати жабку у озері для себе. Втім, тернополянка хвилюється, що лелеку сторож може помітити і викинути.

Таня планує забрати птаха тимчасово до себе на балкон. Але маленький балкон – це місце для такої красивої птахи і дуже шкода, що так зневажливо ставляться працівники звіринця до символа України, каже жінка…

Тернополянка сподівається, що хтось зверне увагу на проблему. Зараз птах живе у неї в квартирі.

- Я доставила його додому, пустила по кімнаті вільно ходити, але переживала, бо маю 4річну дочку, щоб не клюнув, – розповідає тернополянка, - але він зі страху все обкакав. Застелила на балконі, зробила у ящику зі старих рушників сідальце, поставила воду, м’ясо, рибу. Зараз шукаю, хто б міг птаха до себе на приватне подвір’я забрати жити, він мирний.

http://www.youtube.com/watch?v=yAgleVxzz2A
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення гра з вогнем » 10 червня 2011, 16:27

22. Коментуємо шкільне харчування америки.
Піца зараз віднесена до категорії - овочі!, оскільки містить томатний соус. Тривають палкі дебати, опоненти відстоюють позицію, що піца має бути віднесена до хлібних виробів і відповідно повинна бути обмежена у меню шкільних їдалень.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Nymydora » 18 червня 2011, 00:59

23. Авіценна стверджував, що золото усуває неприємний запах з рота.
Може є сенс у золотих зубах і пірсінгу язика?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Nymydora » 18 червня 2011, 01:00

гра з вогнем написав:22. Коментуємо шкільне харчування америки.
Піца зараз віднесена до категорії - овочі!, оскільки містить томатний соус. Тривають палкі дебати, опоненти відстоюють позицію, що піца має бути віднесена до хлібних виробів і відповідно повинна бути обмежена у меню шкільних їдалень.

в школах піца має бути віднесена до небажаних виробів!!!
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Shalimar » 18 червня 2011, 01:21

Nymydora написав:в школах піца має бути віднесена до небажаних виробів!!!

почему? вон, итальянцы живут на пицце да спагетти, и ничего, здоровая нация ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Nymydora » 18 червня 2011, 01:22

я не вважаю, що піца - це здорова їжа для школяра.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 18 червня 2011, 01:24

можливо через особливості промислового виробництва? я теж не дуже за піцу, яку можна купити в системі рос. общепита.
але хз, я не знаю яка піца в американських школах.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Nymydora » 19 червня 2011, 18:09

не думаю, що в американських школах піца - зразок здорового харчування і що вони туди кладуть супервисокоякісне м'ясо, свіженькі овочі та сир і соус без консервантів, що готують зразу перед тим, як продати і не підігрівають у мікрохвильовках.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення krapk@ » 19 червня 2011, 18:52

де ви бачили американців які їдять здорову їжу?? Там з 3 денного віку діткам дають якусь холодну суміш розбавлену водою.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей