дівчата, трошки не по темі, але хочу попросити допомоги для новачка ;-) а саме в тих, хто погодиться дати шарф на пару днів. звернулася мамуся, але я їй допомогти, на жаль, не можу, бо сама не маю шарфа, і не знаю ні як його вибирати, ні як мотати :( є добровольці? :-|
прийшла моя довгоочікувана веселка тропікана: гарна, яскрава, приємна до тіла, але здається трохи завдовга нам :( хвости майже до землі (5,2м) я правда поки мотала лиш простий хрест (хочу шоб можна було виймати і садити не перемотуючись) підкажіть шо робити: перепродувати не дуже хочеться, куди подіти хвости, які ше намотки може попробувати, чи врізати кусок одним словом ХЕЛП
я за таким принципом і купувала :) і так і так, самій на спину мотати тяжко, тож саджу його так, коли є допомога (навіть в май мені часто криво садилося на спину, малий брикається) а сама то частіше на пузі
ЗІрка написав:здається трохи завдовга нам :( хвости майже до землі (5,2м)
Можна обмотати ще раз навколо талії. Я так робила, бо в КНК хвости були ззаду мало не під колінками. :grin: А потім просто перехрещувала хвости за спиною і виводила на перед а вже тоді зав'язувала. ;-)
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
вопшем тре шось мудрувати... :? еххх, де б то кавальчик часу втяти, гаряча пора, хто на грядках, хто на роботі, а малий хоче гонити весь час по дворі (а я хвостиком тримаючись за пальчик :omg: )
Якщо важкий, то краще лишати довгий шарф, щоб вистачало на різні намотки з гарною підтримкою. А, якщо малий не дуже важкий, то можна використовувати тільки намотки, де не треба довгого шарфа. То зайве можна й відрізати. А можна, як Тайга каже, мотати різне, де треба, зайві кінці просто навколо талії обмотувати. Але особисто в мене зараз якійсь період мінімалізму. Хочеться носити в найкоротших шарфах, що дозволяють намотки на два плеча.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23