Sawwku написав:а жаль, не завжди можна однією молитвою допомогти
Молитвою і вірою можна.
Я теж колись постійно "злизувала з чола", зпльовувала, знімала вроки на хлібі, т.д. Помагало. Дякували навіть.
Але я всередині відчуваю, що це є погано, що це не від Бога, якось так. Більше сказала, що, як би не хотілося, не буду цього робити.
Так, якщо є світ невидимий, якщо є енергія, то ця енергія може на нас впливати, є магія, є якісь екстрасенси, те, се, але не факт- що це від Бога....
Але от в мене з"явилося таке питання-
дивіться, в часи Ісуса Христа, коли робилися дива і зцілялися люди від хвороб, т.д, теж багато хто не повірив, що це від Бога, що це Син Божий... Він наділяв також людей, своїх учнів можливостями зціляти, виганяти бісів...Були пророки...
От зараз стільки тих екстрасенсів, стільки людей говорять, що мають Дар від Бога, і навіть священники і монахи займаються екзерцизмом, є так само провидці, пророки, т.д.
Як розрізнити, де від Бога, а де ні?
Чи вважати, що взагалі нема людей, які мають це від Бога, бо тільки сам Бог може творити дива? Але ж він може і через людей...
Просто коли читаєш Новий Завіт, коли творились дива, багато хто не увірував, і це було гріхом.
Якби в наш час прийшов Хтось, хто творить такі дива, що б ми зробили?...Напевне, теж думали, що то від диявола...
Як правильно ставитись до цього?...
Поки що керуюсь своїми внутрішніми відчуттями, "Битву екстрасенсів" не дивлюсь, бо то показуха, то не може бути "чисте", а от якби взнала, що хтось з народження має Дар зціляти, наприклад, я не знаю, як би я до цього віднеслась....
І якщо хтось помічає за собою такий Дар, як відноситись йому самому? Відкидати це, як нечисте, чи навпаки, розвивати, як дар?