ніхто так і не склав мені компанію для походу на концерт " А н т и т і л а ", а я наважилася піти сама. і не пожалкувала, бо життя нагадало, що воно буває кольоровим! трошки спочатку підпсувався настрій від спізнення початку концерту (я була в місці призначення перед цим вже майже 2 години, ну 1,5 години нехай). зате потім настрою набралася шалено чудового: чудові пісні, в т.ч. нові, розвіртуалізувалася із панянкою Зорянкою з УХрадіо (ми досі були віртуально знайомі вже кілька років), в мене попросила поділитися концертними фотками адміністратор групи (перекинулися вже кількома повідомленнями в неті. вона мене похвалила за фотки, дуже приємно . вроді таково не багато подій за один вечір, але кожна - яскрава. і опше :) більше фоток - https://picasaweb.google.com/liziko/06052011#
happymami кльово...як буду в роддом направлятись-зайду до тебе по кнопку ;) Я ми вчора були в театрі на виставі "супниця, або порцелянові пристрасті" Дуже класна комедія, рекомендую
Сьогодні перший раз залишила свого синочка на 4 години з своєю мамою(ходила здавати державний екзамен)... Так сильно переживала як він буде без мене,кожну хвилинку думала за нього,звонила разів 20 ..... А він умнічка :гуд: ,гарно себе поводив і ні разу не плакав і не вередував :-| ... А коли я прийшла(точніше прилетіла) -то не могли націлуватися ,він як котик лащився і терся об мене ...
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TajgaTanenRom Дівчата ще не знаю :? ,щось там написала,а результати будуть сьогодні після обіду... Потім відпишуся або в темі "хвалимося" або "жаліємося :oops: ".....
Yummy mummy бажаю щоб відписалась в темі "хвалимося" :roses:
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Агааа,таки хвалитися прийшла :grin: ,здала я свій державний,фух(правда не знаю скільки тих балів,бо то треба іти в інститут взнавати,а я тільки по телефону звонила-сказали все ОК),але то великої ролі не грає,головне що здала і це добре... Дякую дівчата що вірили в мене ;-) ...