Глобальні оголошення!

Прикмети під час пологів

Re: Прикмети під час пологів

Повідомлення Shalimar » 06 березня 2011, 21:07

мне, кстати, всё мешало, и во время родов на мне абсолютно ничего не было, даже обруч сняла, волосы были расплетены (длинные, ниже пояса)
зов природы! ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 06 березня 2011, 21:12

а в своей рубашке можно рожать?
я и свою брала, но думала робу попросить, в итоге ничего не пригодилось)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення TanenRom » 06 березня 2011, 21:41

КлубНіка написав:щей з обручкою на пальці

а мене ніхто не просив обручку знімати!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення гра з вогнем » 06 березня 2011, 21:43

Shalimar не знаю, у нас кр був. то видали і мені і чоловіку одяг.
а потім вдягай що хочеш :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Lesya » 06 березня 2011, 22:51

Хочете забобони розкажу? :hhh:
Під час першої вагітності ми ще жили в моїх батьків, то я багато дізналася від мами.

В неділю чи свято категорично не можна тримати в руках і користуватися гострими предметами: ніж, ножиці, голка, вилка (давали їсти тільки ложкою), а те, що треба було різати (наприклад хліб) я мала ламати руками. Про те, щоб стригтися, фарбуватися навіть не могло бути мови. Добре, що нігті дозволено було обтинати. :D
Коли йшла на двір, або хтось мав прийти в гості - щось вдягалося навиворіт - майка, трусики, хкарпетка... не важливо - щоб не врекли. Було ще щось, але точно не пам"ятаю.
Коротше, якщо дотримуватись всіх забобонів, то не життя, а :ugeek: :scare: :scare: :scare:

В роддомі забрали гумку для волосся і постійно косу розплітали. Нервувало дико - ніколи не ходжу з розпущеним волоссям - воно мене нервує.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення TanenRom » 09 березня 2011, 09:59

не тільки Lesya, але і я :)

у мене мама в забобони не вірить, тому і не казала нічого.
але ось згадала, одного разу в магазині побачили з мамою журнал з в"язаними кофточками, стали дивимось,думаємо чи варто його купувати, а ж тут продавець до мене: "Вам в"язати не можна, бо ви вагітні, дитина буде пуповиною обвита і так далі". ми з мамою були в шоці, ми сказали, що не віримо в забобони, а вона нам вперто щось доказувала :x :ugeek:

усю вагітність, вишивала, в"язала - і все нормально, правда у мене є правило, яке я дотримуюсь постійно (незважаючи вагітна я чи ні) я нічого не роблю (не вишиваю, не в"яжу, не шию) в неділю та церковні свята. просто якщо я це буду робити кожен день, коли ж тоді буду відпочивати ????
Востаннє редагувалось TanenRom в 09 березня 2011, 10:27, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Lesya » 09 березня 2011, 11:11

О, ще згадала - дивитися тітьки на красивих людей, а якщо хтось негарний, каліка чи інвалід - обминати десятою дорогою і в той бік навіть не дивитися. Щоб дитинка була гарненькою. :lol: :lol:
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Natalinda » 09 березня 2011, 17:26

Lesya написав:О, ще згадала - дивитися тітьки на красивих людей, а якщо хтось негарний, каліка чи інвалід - обминати десятою дорогою і в той бік навіть не дивитися. Щоб дитинка була гарненькою. :lol: :lol:

А я от відверталася від всяких циганів і тому подібного. Не через забобон, а якось так само собою. Мені потім таке перед очима постійно, і сниться і думаю весь час і придумую всяке різне, так що я старалося дивитися на красиве шоб спокійнішою бути, а дитинка і так для кожної мами найгарніша і наймиліша
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення КлубНіка » 09 березня 2011, 17:33

Ой, скільки мені про те вязання бабусі мої голову прожужжали :crazy: Скільки я від них наслухалась, що вязати не можна, бо дитя обвите пуповиною буде :D Але я нікого неслухала і майже всю вагітність вязала :) І синуля мій не був обмотаний пуповиною.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Natalinda » 10 березня 2011, 02:00

Lesya написав:Коли на вулиці - то ще якось можливо, а коли ти на роботі?

Ну на роботі в мене тоже екземпляри переважно такі були шо ого-го. На щастя відпустку можна було наперед взяти то я таки нерви зберегла.
Звісно що якщо робота така шо постійно з людьми то нікуди не дінешся.
Я ж не кажу що вірю в забобон цей, просто мені так добре. Нашо себе напрягати якщо можна уникнути. А якщо уникнути не можна, то так і є.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість