ага :) маю радість їх мити (то я про туалети) гості кажуть, що нам дуже удобно, де припекло, там туалет :D насправді, мені така планіровка не подобається, я б краще одну кімнату більшу зробила :)
Natalinda :D то вже в любину тему певно про те як хату вибирати і шо в ній має бути
в нас так те що сі зве дінер-рум, коло кухні. ми її не використовуємо майже ніколи. але Бо там любить смітити. потім вітальня - то на першому поверсі. на другому компютерна кімната (мала бути моя кімната для рукоділля, но Андрій поставив туди свій комп, а мені виділив кладовку) і спальня.
а туалети так. просто туалет на першому поверсі. туалет з ванною і туалет з душовою кабіною на другому.
так і живемо :tipok: ше є 2 балкони, велике горище, велике патіо і маленький дворик :)
а мені здається що 4 кімнат і 2 туалетів хватає з головою, і просто обовязково велика кладова і балкон, шоб літом можна було там снідати чи вечеряти, мрія, може колись здійсниться :) ой з лижами біда, я вон два тижні назад пішла покататись, зразу впала, на тижні шо прийде йду до лікаря, бо страшно копчик болить, навіть в спортзал прийшлось відложити :gore: