О дааааммм. Мужчинки там - те що треба. Та по них видно було, що вони отримують задоволення від того танцю. Мені вночі снилося, що я також так вмію. :D
А я сьогодні на виставці в Перемозі купила собі вечірне плаття. Такееее класне. таке класне. Ще досі тішусь. І не збиралась купувати, вибирала костюм, а продавець каже, та Ви поміряйте. Я як поміряла - все пропала. Зрозуміла, що без нього звідти не піду.Дівчата, я ще досі тішусь :)
А в мене гахнув на днях блендер . А я без нього як без рук. ну і пішли ми по новий . А там на мене не знаю що найшло і купили кухонний комбайн.Скажу , що я не прихильник техніки 10 в 1 . Але що там на мене вплинуло не знаюю. І от після перших випробувань дівчата я таааааака задоволена . Воно і малогабаритне і робить все що треба і не треба :D при чому не гірше ніж та окрема техніка а дещо навіть і краще. Ото думаю , якби не мої стереотипи , то б вже давно тішилася :o
Vika вітаю з вдалою покупкою :roses: у мене самої кухонний комбайн стояв 2 роки, поки я не спробувала ним покористуватись, і виявилось, що він стільки всього робить :)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
А я!!!!!!!!!!! А я!!!!!!!!!!! А я купила пістолетик такий щоб силіконовим клеєм клеїти!!!!!!!!! :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: Ой як давно я його хотіла :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: Вчора до 4-ої ранку експерементувала :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Natalinda вітаю? це клейовий пістолет???чи щось інше???
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !