Глобальні оголошення!

Хтось ставив мийку з двома чашами, що зручніше одна велика ч

Рецепти і секрети

Модератор: irinka

Хтось ставив мийку з двома чашами, що зручніше одна велика ч

Повідомлення Hgftt » 29 листопада 2025, 17:10

Планую оновити мийку і маю місце для великої моделі. Хтось ставив мийку з двома чашами, що зручніше одна велика чи дві середні? Боюся, що дві середні чаші не дозволять мені мити великі листи чи каструлі, які не поміщаються в посудомийку. Хотілося б почути, чи дійсно дві чаші дають таку велику перевагу у щоденному користуванні, як про це говорять.
Hgftt Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Хтось ставив мийку з двома чашами, що зручніше одна вели

Повідомлення Kolega » 29 листопада 2025, 17:11

Дві чаші зручніше для організації процесів, але якщо ви часто миєте великий посуд, то вам потрібна одна велика чаша. Якщо ж у вас є посудомийка і великі предмети миєте рідко, то дві середні чаші дають вам можливість розділяти процеси, одна для роботи, інша для зливу чи замочування. Це питання пріоритетів.
Kolega Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Marko » 29 листопада 2025, 17:12

Я мав обидва варіанти. Можу сказати, що для сучасних кухонь, де є посудомийка, дві чаші кращі, але одна з них має бути трохи більшою, щоб вмістити той самий деко. Дві середні можуть бути незручні для великого посуду. Головний плюс двох чаш це можливість встановити диспоузер у меншу і не блокувати основну робочу зону. Це значно підвищує функціональність.
Marko Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення name » 29 листопада 2025, 17:13

Hgftt написав:Планую оновити мийку і маю місце для великої моделі. Хтось ставив мийку з двома чашами, що зручніше одна велика чи дві середні? Боюся, що дві середні чаші не дозволять мені мити великі листи чи каструлі, які не поміщаються в посудомийку. Хотілося б почути, чи дійсно дві чаші дають таку велику перевагу у щоденному користуванні, як про це говорять.

Якщо ви обираєте дві чаші, раджу звернути увагу на моделі, де чаші мають різний розмір. Такий варіант 70/30 або 60/40 є найпрактичнішим. Ви зберігаєте можливість мити великий посуд у більшій чаші і отримуєте функціонал другої чаші для ополіскування або обробки овочів.
Така мийка на дві чаші від Franke забезпечує зручність, стиль і функціональність завдяки продуманій ергономіці, про це можна дізнатися в статті офіційного постачальника компанії Franke Partner. Я вважаю, що дві чаші це найкращий компроміс між об'ємом і функціональністю.

Зображення
name Офлайн

Тільки роззираюся

Повернутись до Кухня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей