Глобальні оголошення!

Мобільна версія сайту vs додаток Parimatch (Android/iOS)

Модератор: taranjka

Мобільна версія сайту vs додаток Parimatch (Android/iOS)

Повідомлення svitlanakoham » 22 листопада 2025, 22:49

Я спочатку грав тільки через мобільну версію в браузері, бо не хотілось нічого ставити на телефон. Відкрив, залогінився, поставив — усе ок, але іноді підвисало, коли ловив коефіцієнт у лайві, і це дратувало, бо секунда туди-сюди багато значить. Потім уже поставив застосунок, і різницю таки відчув: швидше оновлюється, лайв нормально тягне, навіть коли інтернет неідеальний. Хоча іноді здається, що в апці трохи більше всього понавішано, і хочеться ще простіший режим тільки під ставки.
svitlanakoham Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Мобільна версія сайту vs додаток Parimatch (Android/iOS)

Повідомлення danifoxcar1 » 23 листопада 2025, 14:15

У мене навпаки було: почав із застосунку, а потім подивився, як виглядає те саме через браузер, коли забув телефон удома. Скажу так: і там, і там можна нормально ставити, питання тільки в тому, до чого звикаєш. Я для себе вирішив тримати на телефоні апку, а на роботі заходити через браузер, щоб не ставити зайвий софт. Щоб не плутатись із посиланнями й останніми версіями, просто зберіг собі огляд Parimatch — там є інфа і про повну версію, і про мобілку з додатком. Не як реклама, просто зручно, коли не треба кожного разу шукати, де завантажити і що оновили.
danifoxcar1 Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Син Матвій, донька-Олеся

Повернутись до Он-лайн ігри

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей