Глобальні оголошення!

Жіночий одяг в спортивному стилі

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Жіночий одяг в спортивному стилі

Повідомлення Иртюша » 03 листопада 2025, 20:44

Дівчата, підкажіть, де зараз краще замовляти жіночий одяг онлайн? були в ТЦ, в Подолянах. Магазинів багато, але чомусь нічого цікавого не попалось. Хочу щось у спортивному або міському стилі, щоб зручно, але щоб виглядало стильно. Може, у вас є улюблені інтернет-магазини чи бренди, які не підводять із якістю та розмірами?
Иртюша Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: двое

Re: Жіночий одяг в спортивному стилі

Повідомлення diviza » 03 листопада 2025, 21:09

Я останнім часом беру на Lamoda або Kasta бо там багато брендів і можна знайти щось і для спорту, і просто на кожен день. Люблю речі типу худі, джогери, оверсайз світшоти. Також в Інсті можна знайти хороший одяг.
diviza Офлайн

Привіт, а ось і я!

Повідомлення nefona » 03 листопада 2025, 21:37

Так саме зараз є багато одягу в спортивному стилі бо це зручно і модно. І наші виробники шиють сучасні спортивні костюми, футболки, штани та худі. Але на завжди цей одяг можна знайти в ТЦ, вони частіше в своїх інтернет-магазинах його продають. До прикладу, ось тут можете глянути жіночий одяг бренду EXI https://exi.ua/zhinochyi-odiah Маю вже від них дещо і задоволена.
nefona Офлайн

Привіт, а ось і я!

Повідомлення Olesia » 04 листопада 2025, 17:57

О, мені якраз класна курточка потрібна. Спортивна, але не занадто.
Olesia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Falana » 05 листопада 2025, 12:16

Від бренду Braggart раджу глянути жіночі куртки . Тут багато моделей, які ідеально підходять для спортивного стилю. Куртки зручні, теплі та стильні, чудово поєднуються з активним способом життя. Якщо вам потрібен верхній одяг для прогулянок чи спорту, обов'язково зверніть увагу на ці варіанти.
Falana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Makosha » Сьогодні, 12:51

Теж подивлюся.
Makosha Офлайн

Добре орієнтуюся

Подякували: 2 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Prada » Сьогодні, 12:55

Иртюша написав:Дівчата, підкажіть, де зараз краще замовляти жіночий одяг онлайн? були в ТЦ, в Подолянах. Магазинів багато, але чомусь нічого цікавого не попалось. Хочу щось у спортивному або міському стилі, щоб зручно, але щоб виглядало стильно. Може, у вас є улюблені інтернет-магазини чи бренди, які не підводять із якістю та розмірами?

Я вже давно обожнюю спортивний стиль і намагаюся, щоб одяг був не лише зручним, а й стильним. Особливо подобається замовляти речі в офіційному інтернет-магазині Adidas. Там завжди можна знайти модні новинки, які реально підходять за розміром і виглядають саме так, як на фото. Для мене це найзручніший варіант, коли хочеться поєднати комфорт і сучасний вигляд. Всім раджу подивитися асортименти на їхньому сайті.
Prada Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 1 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей