Глобальні оголошення!

Що у вас на вечерю?

Рецепти і секрети

Модератор: irinka

Що у вас на вечерю?

Повідомлення Миледи » 01 листопада 2025, 18:20

Що у вас на вечерю? Щось такого хочеться.. навіть не знаю що.. холодно і вже просто зїсти яблуко щось не допомагає.. хочеться щось такого ситного.. такого.. уммм :working: порадьте що приготувати
Миледи Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Що у вас на вечерю?

Повідомлення Navsegda » 03 листопада 2025, 19:20

Миледи написав:Що у вас на вечерю? Щось такого хочеться.. навіть не знаю що.. холодно і вже просто зїсти яблуко щось не допомагає.. хочеться щось такого ситного.. такого.. уммм :working: порадьте що приготувати

Коли на вулиці холодно, організм вимагає чогось дійсно ситного, зігріваючого і смачненького. Яблуком тут точно не відбудешся! Мені в таких випадках найкраще "заходить" щось м'ясне, але не надто складне у приготуванні.

Спробуй приготувати свинячі реберця в медово-гірчичному соусі. Це просто ідеально для холодної погоди! По-перше, свинина дає багато ситості, а по-друге, соус карамелізується і дає такий неймовірний аромат, що відразу стає тепліше.

Як готувати: Просто натри реберця сіллю, перцем, змасти сумішшю меду, гірчиці та часнику, і відправ у духовку на годину-півтори. А на гарнір можна запекти картоплю з розмарином. Це просто, але ефект неперевершений!

Щодо інгредієнтів, якість м'яса має вирішальне значення. Не економ на ньому, бо від цього залежить весь смак страви. Якщо тобі потрібна свіжа і якісна свинина https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/svinina/, раджу подивитися в магазині "М'ясторія". Вони пропонують сиру продукцію високої якості. Свіже м'ясо гарантує, що реберця будуть соковитими і м'якими. Спробуй, не пошкодуєш!
Navsegda Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Кухня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей