Глобальні оголошення!

Любите лакрицю чи не можете її терпіти?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Любите лакрицю чи не можете її терпіти?

Повідомлення retro48 » 15 жовтня 2025, 23:47

Завжди дивувався, чому лакрицю або обожнюють, або взагалі не можуть дивитись на неї. Мені після кількох спроб смак здався дивним, навіть трохи аптечним. Але чую, що дехто навпаки фанатіє. Це справа звички чи треба знати, які саме брати? Є різниця між марками чи вони всі однакові на смак?
retro48 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: дівчинка

Re: Любите лакрицю чи не можете її терпіти?

Повідомлення Олег Н. » 15 жовтня 2025, 23:54

У мене те саме було, спершу думав, що гидота, потім розпробував. Все залежить від виробника. Є м’яка лакриця з м’ятою або солодка, а є солона, вона найконтрастніша. Якщо брати для початку, то краще щось фруктове, а не чорну класичну. З нею або відразу кайф, або ніколи більше не захочеш.
Олег Н. Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Анна123 » 15 жовтня 2025, 23:57

Спробувала купу варіантів, бо знайомі з Європи привозили. Там лакриця майже як у нас карамельки. Найкраще брати м’які жувальні, а не тверді батончики, бо вони легші на смак. І не шукайте в аптечному стилі, зараз багато варіантів зі смородиною чи полуницею. Просто треба знайти свою комбінацію, тоді заходить навіть тим, хто спочатку кривився.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Yaiti » 16 жовтня 2025, 00:03

retro48 написав:Завжди дивувався, чому лакрицю або обожнюють, або взагалі не можуть дивитись на неї. Мені після кількох спроб смак здався дивним, навіть трохи аптечним. Але чую, що дехто навпаки фанатіє. Це справа звички чи треба знати, які саме брати? Є різниця між марками чи вони всі однакові на смак?

Якщо не впевнений, чи зайде, спробуй з м’яких лакричних цукерок із добавками — лимон, малина або ваніль. Чорну класичну краще брати вже потім. Вона дуже концентрована і справді має аптечний післясмак. Мені подобається, коли вона не надто густа й не пересолена. Ще дивись на склад — якщо на першому місці лакричний корінь, а не ароматизатор, тоді буде натуральніше і без гіркоти.
Посилання десь тут, якщо треба подивитись асортимент: https://maudau.com.ua/category/zhuvalni ... =lakrychni там видно, які м’якші й без надлишку солі. Бери маленьку упаковку на пробу, не одразу багато, бо смак специфічний. Так легше зрозуміти, твоя вона чи ні.
Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 178 гостей