Глобальні оголошення!

Передпологові маніпуляції

Re: Передпологові маніпуляції

Повідомлення mari » 27 лютого 2011, 01:32

В нас і перед КР клізму лікарі кажуть ставити- високу очисну. Причому лікарі дійсно нормальні. Бояться, чого питається,??? :crazy:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Marta » 27 лютого 2011, 01:41

mari написав:Гра, в нас і перед КР клізму лікарі кажуть ставити- високу очисну. Причому лікарі дійсно нормальні. Бояться, чого питається,??? :crazy:

На мою хлопську думку, КР- це операція, а завжди перед операцією, на скільки мені відомо, роблять клізму, не дозволяють їсти...Ну, я не знаю, просто здогадки.
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 27 лютого 2011, 01:47

ага, ти права, кр - то операція :D :D :D
мені казали лиш ніц не їсти з 12 ночі :D
потім я до них приперлася вранці о 10, вроді. почепили датчики на пузо і сказали розслабляйся.
потімка прийшов анастезіолог і повчив зі мною українські слова і розказав про процедуоу анастезії. а потім забрали мене, штрикнули голком в спину, я спитала: і то всьо?. сказали, нє, то тіко знеболення було перед анастезією, гггг, ну ввели вони свою ту фігню, привязали до столу і всьо, нікуди з підводної лодки :) а ше ті штукенції з бодрящим газом в носа запхали :) і льодом вічне по мені вовтузили :D а шо їм ше лишалося робити, анастезія ж то не брала :D :D :D
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Natalinda » 27 лютого 2011, 02:03

гра з вогнем написав:у мене кр було :)

І в мене КР, правда під заагльним наркозом
І 2 нармаколи на ніч
Під час операції анестезії розслабляється всьо, я б теж не хотіла шоб за мною каки витирали
Але в кожного відношення до как індивідуальне)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей