Останнім часом я все більше замислююся над тим, куди віддати свою дитину вчитися. Варіантів у столиці багато, але мене особливо цікавлять саме Київські приватні школи. Я бачу, як знайомі батьки діляться досвідом, і все більше переконуюся, що в сучасних умовах приватна освіта може дати дитині більше можливостей. Що мене приваблює в такому форматі? По-перше, індивідуальний підхід. У класах менше учнів, тому викладачі краще розуміють потреби кожної дитини. По-друге, сучасні методики. Я бачу, що Київ приватна школа — це не лише стандартні підручники, а й інтерактивні заняття, проєктна робота, розвиток критичного мислення. По-третє, позашкільна активність: гуртки, спорт, творчі напрямки, які роблять навчання цікавішим. Я трохи хвилююся, чи не буде дитині важко адаптуватися після садочку, але чим більше читаю відгуків, тим більше впевнююся, що це правильний вибір. Серед різних варіантів у Києві мене зацікавила приватна школа «Інтелект». Багато хто пише, що там дійсно дбають про розвиток особистості, а не лише про оцінки. Це, мабуть, саме те, що я шукаю.
Хотілося б почути думку інших батьків: чи обирали ви приватну школу для своєї дитини, і які у вас враження від такого досвіду?