Глобальні оголошення!

Хочу купити сукню-вишиванку для фотосесії з сім’єю!

як організувати побут, побут з дітьми, наші будні, відпочинок...

Модератори: олеся, Любов

Хочу купити сукню-вишиванку для фотосесії з сім’єю!

Повідомлення Yaiti » 23 вересня 2025, 12:38

Друзі, допоможіть визначитись: хочу купити сукню-вишиванку для фотосесії з сім’єю. Плануємо робити знімки на природі, тож хочеться щось світле, легке й святкове. При цьому не хочу брати надто дороге, бо скоріш за все буду вдягати її нечасто. Дуже важливо, щоб сукня виглядала гарно на фото — щоб орнамент був чіткий і виразний. Ще думаю, чи брати білу, чи, можливо, пастельну. Хтось стикався з подібним?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Хочу купити сукню-вишиванку для фотосесії з сім’єю!

Повідомлення Анна123 » 23 вересня 2025, 12:38

Я купувала вишиту сукню для схожої фотосесії, але залишилась трохи розчарована. На фото вона виглядала не так яскраво, як у каталозі. До того ж тканина була занадто щільна, і мені було спекотно. Якби я знала, то обрала б щось з легкого льону або бавовни. Тому рекомендую звертати увагу саме на матеріал, а не тільки на малюнок вишивки. Це дуже впливає на комфорт і зовнішній вигляд.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 23 вересня 2025, 12:39

Я не замовляв сам, але знайома брала сукню онлайн. Вона сказала, що для фотосесії головне — контрастність візерунку. Якщо фон буде зелений чи квітковий, то краще брати щось світле з яскравою вишивкою. А ще треба враховувати довжину, щоб було зручно рухатись і позувати. Вона залишилась задоволена, але чекала доставку довше, ніж планувала.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Pavloo » 23 вересня 2025, 12:39

Yaiti написав:Я не замовляв сам, але знайома брала сукню онлайн. Вона сказала, що для фотосесії головне — контрастність візерунку. Якщо фон буде зелений чи квітковий, то краще брати щось світле з яскравою вишивкою. А ще треба враховувати довжину, щоб було зручно рухатись і позувати. Вона залишилась задоволена, але чекала доставку довше, ніж планувала.

Я теж купувала сукню https://etnoxata.com.ua/zhinochyi-odiah-172/sukni-94/ для фотосесії у ЕТНОХАТІ, і це був чудовий вибір. Вони пропонують моделі саме для святкових випадків, тому можна підібрати річ, яка виглядатиме красиво на фото.
У мене була біла сукня з червоною вишивкою — виглядало дуже гарно і яскраво. Матеріал легкий, дихаючий, тому навіть у спеку було комфортно. Консультанти порадили, який фасон підійде саме для зйомки на природі. Доставка була швидка, і все відповідало опису. Я залишилась задоволена на всі 100%.

Зображення
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення xtremeshammy » 11 жовтня 2025, 15:49

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Побут

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей