Глобальні оголошення!

Інтимні іграшки: новий рівень задоволення і турботи про себе

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Інтимні іграшки: новий рівень задоволення і турботи про себе

Повідомлення Olesia » 13 вересня 2025, 15:15

Привіт усім! Хотіла поділитися думками та почути вашу думку про інтимні іграшки. Раніше ця тема була скоріше табу, але сьогодні інтимні девайси — це не просто «іграшки», а важлива частина самопізнання, турботи про власне задоволення і навіть здоров’я.
Olesia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Інтимні іграшки: новий рівень задоволення і турботи про

Повідомлення Лапуша » Вчора, 21:27

Тема інтимних іграшок сьогодні вже не табу, а важлива складова здорового ставлення до себе і власного задоволення. Це справді не просто «іграшки», а інструменти для кращого пізнання свого тіла, розкриття нових відчуттів і навіть для терапії (наприклад, допомагають подолати дискомфорт або посилити відчуття близькості з партнером).
Лапуша Офлайн

Привіт, а ось і я!

Діти: дочка

Re: Інтимні іграшки: новий рівень задоволення і турботи про

Повідомлення Маруна » Сьогодні, 10:18

Я вважаю, що це досить особисте питання — користуватися інтимними іграшками чи ні. Головне, щоб рішення було комфортним саме для вас. Почніть з чогось простого і ненав’язливого, наприклад, із застосування масажних свічок, які допомагають розслабитись, створити атмосферу і плавно дослідити нові відчуття. . У сексшопі WannaPlay можна дізнатись більше про такі продукти.
Маруна Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей