Глобальні оголошення!

БЛАГОДІЙНІСТЬ!!!УВАГА!!!ВАША ДОПОМОГА!!!

Мамусі форуму допомагають потребуючим

Модератори: ksana, Сяна

Re: Займемся благодійністю трохи? Га?

Повідомлення Natalinda » 11 березня 2010, 17:26

Брррррррррр!!! Я звичайно трохи собі ту картину уявляла, але щоб так :o :dash: :o
Помагати треба срочно!!!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення happymami » 11 березня 2010, 17:53

mala-karta написав:о, кружечка з кавою :)

а тово залізне, то шо, "кровать-манеж"? :scare:

деревляне))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Melisa » 12 березня 2010, 11:28

Найбільше сподобалась фраза про відношення до дітей. :lol: Можна подумати, що до всіх однакове. Мало в це вірю.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення happymami » 12 березня 2010, 11:31

Nelya написав:Найбільше сподобалась фраза про відношення до дітей. :lol: Можна подумати, що до всіх однакове. Мало в це вірю.

ну власне мене теж ця фраза насторожила))) Чомусь всі відвідувачі посміхалися іронічно, читаючи її. Хоча в даному відділенні я не помітила ніяких особливих чи не особливих відношень. Персонал чудовий
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення happymami » 16 березня 2010, 14:16

В четвер мені старша медсестра відділу дасть конкретний список того, шо ми можемо для них придбати і розмір вікон для шторів. Попередньо я зорієнтувала завідуючого, що ми більше ніж 1000 грн навряд чи назбираємо, тому "потягнемо" лише 2 ліжечка беушні, і кріселко для годування, і штори (якшо всетаки з секондом якимсь домовлюся). Сказав пан завідуючий, шо й то файно. І шо це не тре вирішувати на рівні вищого керівництва лікарні. Як і писала Марія - кожен лікар сам собі дохтор :ugeek: :D

Я планую збирати гроші в три етапи. В березні, квітні і травні. За бажанням - можна здати певну суму один раз, а можна три рази. Мені, приміром, зручніше здати шомісяця по 50 грн, ніж раз але 150. Тому, дівчатка, проситиму такво, як буде слінгоклуб, то візьміть пару грн з собою, я заведу список і зберу у вас дєнюжку, ви мені розпишетеся і я... піду в кабак на пиво :drink: :lol: :lol: :lol: . І я покладу їх в потайне місце :D

Дякую всім за допомогу.
Нікого не примушую. Хто не хоче, то я й не пам*ятатиму шо я вам таке казала ;)
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Vika » 16 березня 2010, 14:22

Я з радістю підкинула б паперу трохи , але якби хтось , хто зі східного на слінгозустріч пошпиляє , зайшов перед тим до мене . :oops: ми біля обнови живемо .
Vika Офлайн

Повідомлення мешканка » 16 березня 2010, 14:44

На мене можете розраховувати. Завтра приготую обов"язково. 8-)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Olenka » 17 березня 2010, 00:23

Vika написав:Я з радістю підкинула б паперу трохи , але якби хтось , хто зі східного на слінгозустріч пошпиляє , зайшов перед тим до мене . :oops: ми біля обнови живемо .

Ми біля Прогресу - могли би зайти за папером :D
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Повідомлення mari » 17 березня 2010, 10:06

То ви хочете в кінці травня гроші здати йому? Так? Бо я на сліногклуб не хожу, здам все на раз. Може в 2 нед.квітня коли побачимось на зустрічі батьків. ОК?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення happymami » 17 березня 2010, 11:56

mari написав:То ви хочете в кінці травня гроші здати йому? Так? Бо я на сліногклуб не хожу, здам все на раз. Може в 2 нед.квітня коли побачимось на зустрічі батьків. ОК?

Трошки не так. Я хочу не грошима віддати лікарня, а купити на ті гроші ліжечка і стілець для годування, штори. Общім, завтра конкретно ще скажуть, може є якісь потреби, котрих я не побачила але воно нагальніше ніж штори. Так от, я зроблю то по мірі поступання коштів. Ліжечка беушні зараз дуже впали чогось в ціні і чогось є дуже великий вибір. Тому як тільки буде 300 грн - одразу ж дзвонитиму, шукатиму, питатиму, торгуватимусь. Якшо зможемо раніше купити те, що запланували (я планую не більше 1000 грн, бо думаю, більше ми не назбираємо. Ми ж не папи Карло тут всі), то передамо то все раніше.
До речі, в таких ситуаціях дуже доречно торгуватися. Особисто собі я виторгувала вчора ліжечко за 150 грн (правда з відламаними рейочками, але стартова ціна його була 300 грн!!!).
Гроші - без питань. Я придумаю може якийсь один день, шоб зустрітися і об*їздити тих мамусь, котрі хочуть здати, но не мають як. Наразі подивлюся по активності і по кількості. Подумаю, може б залучити просто пересічних своїх знайомих. Але то якшо нам бракуватиме суми.
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Долучаємось до благодійності

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість