Nymydora то ти з того молока, ще й масло зробила ??? ну ти молодець :o :o :o
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
а я залила в міксер - він у мене такий, що сам крутиться, тримати не треба. І за годинку мала масло.
ТаненРом, нє, то молоко кисне і я з нього вершки під'їдаю. ТО я на базарі спеціально сметану для масла купила. Бо ми магазинного не їмо, а останнє домашнє, яке купили, було несмачне. От і вирішила сама збивати
Nymydora ну молодчина, а за ідею з міксером дякую ;-)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Дівчата тільки що в Пелікані малій купила осінні ботіночки, ось такі з 50% знижкою - 145 гривень, на кідстафі такі коштують від 175 і вище. так що хто встигне біжіть і купляйте своїм діткам взуття - дуже великий вибір і для хлопчиків.
п.с. все взуття з 50% знижкою.