Глобальні оголошення!

Сертифікат відповідності

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Сертифікат відповідності

Повідомлення Falana » 03 вересня 2025, 16:26

Шукаю інформацію та поради щодо отримання сертифікату відповідності на продукцію: які документи потрібні, як проходить процедура, скільки це коштує та де можна замовити якісний супровід.
Falana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Сертифікат відповідності

Повідомлення Маруна » 03 вересня 2025, 20:36

Щоб отримати сертифікат відповідності на продукцію в Україні, необхідно мати такі документи: контракт, інвойс, код УКТЗЕД та технічні характеристики продукції. Процедура включає подачу заявки до акредитованого органу сертифікації, можливі лабораторні випробування та безпосередню видачу сертифіката після успішного проходження всіх етапів.
Маруна Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Olesia » 04 вересня 2025, 13:37

Можу вам допомогти порадою. Точно знаю, що тут можна отримати сертифікат відповідності на продукцію https://suprovid.dp.ua/certifikaty-na-prodykciju/certifikat-vidpovydnosty . Це надійна компанія, яка працює з усією необхідною документацією відповідно до українського законодавства. Їхні фахівці допоможуть визначити, який саме сертифікат потрібен у вашому випадку, та супроводять процес оформлення від початку до кінця.
Olesia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення xtremeshammy » 12 жовтня 2025, 11:32

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн