Глобальні оголошення!

Чи підходить сухий шампунь для довгого волосся?

Чи підходить сухий шампунь для довгого волосся?

Повідомлення tatyг65 » Вчора, 12:52

Доброго дня! У мене довге волосся до пояса, і я дуже часто стикаюся з проблемою жирного коріння, особливо восени. Хочу знайти спосіб освіжити волосся між миттями, але боюся, що сухий шампунь зробить його важким або залишить білий наліт. Чи можна використовувати сухі шампуні для довгого волосся без шкоди для зовнішнього вигляду? І які бренди дійсно варто обирати, щоб ефект був помітним, а волосся не втрачало блиск?
tatyг65 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Чи підходить сухий шампунь для довгого волосся?

Повідомлення ferdy65 » Вчора, 14:36

Для довгого волосся сухий шампунь — справжній порятунок, особливо коли коріння швидко жирніє. Важливо правильно розподілити засіб: спочатку збовтати флакон, потім розпорошити на корені невеликими ділянками і добре помасажувати, щоб пил чи крохмаль повністю абсорбували жир. Після цього розчешіть волосся — це дозволяє позбутися будь-якого білого нальоту. Особисто я користуюся CHI та Design.ME, вони не роблять волосся важким і додають об’єм.
ferdy65 Офлайн

Тільки роззираюся

Re: Чи підходить сухий шампунь для довгого волосся?

Повідомлення konor432 » Вчора, 14:54

Хочу додати, що сухий шампунь — це швидкий спосіб освіжити волосся, але не варто забувати про повноцінне миття раз на 2–3 дні. Для довгого волосся можна обирати легкі формули, які підходять для щоденного використання і не позбавляють волосся природного блиску. Це допоможе зберегти доглянутий вигляд без шкоди для волосся.
konor432 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повернутись до Салон краси

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість