Глобальні оголошення!

Хочу обрати Vaporesso Xros 3 Mini

як організувати побут, побут з дітьми, наші будні, відпочинок...

Модератори: олеся, Любов

Хочу обрати Vaporesso Xros 3 Mini

Повідомлення Pavloo » 24 серпня 2025, 10:24

Друзі, підкажіть, будь ласка! Я тільки недавно купив Vaporesso Xros 3 Mini і трохи гублюся у виборі картриджів. У магазинах пропонують різні — з опором 0.6Ω, 0.8Ω та 1.0Ω, але я не знаю, у чому різниця. Хочу, щоб смак був насичений, щоб рідина не згорала занадто швидко, і щоб сам процес паріння був комфортним. Якщо хтось уже має досвід, порадьте, який варіант найкращий для початку?
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Re: Хочу обрати Vaporesso Xros 3 Mini

Повідомлення Анна123 » 24 серпня 2025, 10:24

Скажу з власного досвіду, бо вже довго користуюсь Xros 5. Найбільш універсальними виявились картриджі на 0.8Ω — вони дають відмінний смак і при цьому батарея витрачається не надто швидко. Якщо любиш більш щільну затяжку, тоді 1.0Ω теж хороший варіант. Раджу мати кілька картриджів різного опору, щоб під настрій міняти стиль паріння.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Pavloo » 24 серпня 2025, 10:25

Як консультант можу зазначити, що головне при виборі картриджів — це ваші уподобання у затяжці та витраті рідини. Для класичного MTL краще підійдуть 0.8Ω і 1.0Ω, вони більше нагадують звичайну сигарету. Для тих, хто любить вільнішу тягу (RDL), буде актуальним картридж на 0.6Ω. У серії Xros реалізована верхня система заправки, тому проблем із протіканням майже немає. Якщо ви новачок, я б радив почати саме з 0.8Ω, бо це баланс між смаком і тривалістю використання.
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Yaiti » 24 серпня 2025, 10:26

Pavloo написав:Як консультант можу зазначити, що головне при виборі картриджів — це ваші уподобання у затяжці та витраті рідини. Для класичного MTL краще підійдуть 0.8Ω і 1.0Ω, вони більше нагадують звичайну сигарету. Для тих, хто любить вільнішу тягу (RDL), буде актуальним картридж на 0.6Ω. У серії Xros реалізована верхня система заправки, тому проблем із протіканням майже немає. Якщо ви новачок, я б радив почати саме з 0.8Ω, бо це баланс між смаком і тривалістю використання.

Якщо шукаєте надійний інтернет-магазин, можу сміливо порадити хрос 3 https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/116 ... ros-3.html Це спеціалізована платформа, де завжди є в наявності оригінальні картриджі для Vaporesso Xros 3 Mini та Xros 5. Великий плюс у тому, що кожен товар має детальний опис: зазначений опір, сумісність і рекомендації щодо використання.
Замовлення робиться максимально просто: обираєте потрібний картридж, додаєте його в кошик, вказуєте спосіб доставки та оплати. Сервіс відправляє замовлення швидко, а ще часто діють акції й знижки, що дозволяє економити. Для тих, хто цінує оригінальність продукції, швидку доставку та грамотну консультацію, це справді найкращий варіант для покупки картриджів Vaporesso.
Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повернутись до Побут

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей