Глобальні оголошення!

Чи важливе брендування одягу?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Чи важливе брендування одягу?

Повідомлення epter » 22 серпня 2025, 18:46

Чи варто заморочуватись із брендуванням одягу для компанії? Бачу багато хто вже має футболки з логотипами, худі, кепки, виглядає круто, але ж це, напевно, недешево. Наскільки воно реально працює? Є сенс, чи так, понти для інстаграму?
epter Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Re: Чи важливе брендування одягу?

Повідомлення Yaiti » 22 серпня 2025, 18:47

Це взагалі не про понти, ми от у своєму невеличкому кафе зробили брендовані худі та кепки для персоналу, і ефект відчули одразу. Люди почали частіше фоткатись із баристами, викладати в сторіс, відмічати наш заклад. А працівники кажуть, що почали більше відчувати себе "в команді", ніби це форма об’єднує. Та й чисто візуально, виглядає стильно й викликає довіру. Одяг - це як ще один рекламний майданчик, який постійно в полі зору клієнта.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення epter » 22 серпня 2025, 18:48

Ого, не думав, що воно настільки впливає. Я собі уявляв, надрукували лого на футболці, і все. А тут, виходить, і візуал, і емоції, і навіть реклама працює. Треба тільки підійти з розумом. А ви самі дизайн робили, чи десь замовляли повністю під ключ?
epter Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Повідомлення Yaiti » 22 серпня 2025, 18:51

epter написав:Ого, не думав, що воно настільки впливає. Я собі уявляв, надрукували лого на футболці, і все. А тут, виходить, і візуал, і емоції, і навіть реклама працює. Треба тільки підійти з розумом. А ви самі дизайн робили, чи десь замовляли повністю під ключ?

Якщо вже задумався серйозно про брендування одягу, раджу зазирнути на Zapikanka. Це не просто друкарня, а цілий сервіс, який підходить до кожного замовлення творчо. Вони роблять усе під ключ, дизайн, друк, пошив, підбір тканин і навіть упаковку. Саме брендування одягу https://zapikanka.com/ у них виходить яскравим, довговічним і з гарантією якості. Працюють як з бюджетними варіантами, так і з преміум сегментом. Є приклади кейсів, де вони допомагали компаніям виглядати круто на виставках або в офісі. А ще зараз у них акція, безкоштовна доставка та чек-лист “Як стати лідером ринку за допомогою мерчу” в подарунок. Звернись, не пошкодуєш, бо з таким підходом навіть кепка може стати частиною фірмового стилю.

Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість