Глобальні оголошення!

Який алкоголь обрати на подарунок іноземним колегам?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Який алкоголь обрати на подарунок іноземним колегам?

Повідомлення Kasandera » 24 липня 2025, 23:42

Невдовзі матиму зустріч з партнерами з-за кордону, і хочеться подарувати щось символічне, але гідне. Думаю про алкоголь — щоб представити щось справді українське, якісне, з характером. Але не знаю, що саме вибрати: вино, настоянки, можливо, щось міцніше? Щоб і виглядало презентабельно, і смак був на рівні. Якщо хтось вже дарував алкоголь іноземцям — поділіться, будь ласка, досвідом.
Kasandera Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Який алкоголь обрати на подарунок іноземним колегам?

Повідомлення Prada » 27 липня 2025, 23:08

З власного досвіду можу порадити звернути увагу на алкоголь на подарунок від Shabo. У них дуже гарний вибір — від вишуканих вин до міцніших напоїв, які виглядають дуже пристойно. Особливо ціную, що це справді українське, з характером і душею. Колись дарувала партнерам пляшку коньяку Shabo — це був дуже вдалий варіант: і упаковка стильна, і смак достойний. Вони залишились приємно вражені, адже часто отримують типові бренди, а тут — щось оригінальне, з історією. Також для подарунка підійдуть їхні вина з багатим букетом — виглядають дорого і підкреслюють українську культуру. Головне — замовляти краще через офіційний інтернет-магазин, щоб бути впевненими у якості.
Prada Офлайн

Добре орієнтуюся

Re: Який алкоголь обрати на подарунок іноземним колегам?

Повідомлення xtremeshammy » 08 жовтня 2025, 17:46

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей