йой!
ще один мультик треба додати до списку тих, яківарто подивитися.
Де взяти часу?
Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
гра з вогнем написав:нєа
вони подали це так, що вона годувала тільки для похудання.
потім лінет її хлопчику дала якогось молока з пакетика, той відмовився від грудей, а мама розревілася, бо тепер доведеться на тренажери ходити.
мені не сподобалося як це було показано, типу так корисно, а потім волося рве, бо розтовстіє.
нц і дитина теж п'ятирічна типу іншого пиття не знає крім грудного молока. каже "хочу пить" і відразу мама з грудьми до нього кидається.
короч постібалися
а лінет я б с плеча за таку підставу :niger:
мені більше нра як у футурамі, там годувння показують як сасо собою розуміється.
гра з вогнем написав:нєа
вони подали це так, що вона годувала тільки для похудання.
потім лінет її хлопчику дала якогось молока з пакетика, той відмовився від грудей, а мама розревілася, бо тепер доведеться на тренажери ходити.
мені не сподобалося як це було показано, типу так корисно, а потім волося рве, бо розтовстіє.
нц і дитина теж п'ятирічна типу іншого пиття не знає крім грудного молока. каже "хочу пить" і відразу мама з грудьми до нього кидається.
короч постібалися
а лінет я б с плеча за таку підставу :niger:
мені більше нра як у футурамі, там годувння показують як сасо собою розуміється.
mala-karta написав:і чи не здається тобі, що це просто стереотипи?
гра з вогнем написав:чота мені кажеться хто-та хоче нам свої страхи нав'язати :D :D :D
вот про страхи я від марти дізналася, про товстішання з серіалу, тре чота своє придумати, шоб з толпи не виділятися, ну і заодно над дитиною познущатися. а шо? він дорослий уже, мама сказала нє, син бєсприкословно подчинився. і так у вьому, нєфіг враховувати бажання дитини. обойдотся, виріс!
мама сказала нє, син бєсприкословно подчинився. і так у всьому,
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей