Глобальні оголошення!

Краща платформа для оголошень

Модератор: ksana

Краща платформа для оголошень

Повідомлення бульдог » 06 травня 2025, 14:43

Я от зараз у роздумах, де краще шукати речі для дитини й водночас продати кілька своїх — коляску, пеленальний столик тощо. Пробувала через сторіз, але це не дуже зручно, бо питають у дірект, а потім зникають… Чи є якийсь нормальний портал оголошень в Україні, де реально все це працює: і продається, і купується без зайвого нервування? Бажано зручний, щоб не потрібно було 300 разів завантажувати фотки та вручну вводити ті самі описи. Де ви розміщуєте свої оголошення?
бульдог Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Краща платформа для оголошень

Повідомлення лимончик » 06 травня 2025, 14:44

У виборі порталу оголошень важливо орієнтуватися на кілька критеріїв. По-перше, зверни увагу на кількість активних користувачів — чим їх більше, тим вищий шанс, що твоє оголошення побачать. По-друге, перевір, чи є зручні фільтри, пошук, сортування — це значно впливає на користувацький досвід.
лимончик Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: донечка

Повідомлення миланочка » 06 травня 2025, 14:48

Сама була в тій самій ситуації, коли намагалася продати стару коляску та кілька дитячих іграшок. Хочу щиро порадити один дуже зручний і сучасний портал оголошень. Це платформа, яка приємно здивувала мене простим і зрозумілим інтерфейсом, а ще — реальною активністю користувачів. Там легко створюється оголошення купи продай https://www.cemoye.moe/ , всі приватні оголошення логічно структуровані: фото, опис, категорії — все швидко заповнюється й гарно виглядає. Особисто мені сподобалось, що сервіс не перевантажений зайвою рекламою, а підтримка реагує, якщо щось не так. І ще один плюс — з мобільного користуватись просто супер, я розміщувала все буквально на ходу. Якщо шукаєш зручний портал оголошень в Україні, де можна як купити, так і продати без зайвого клопоту — однозначно рекомендую спробувати саме цей. Він новий, але дуже перспективний.
миланочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Діти: Маленький мальчик

Повідомлення лимончик » 06 травня 2025, 14:49

Ще важливо звертати увагу на політику безпеки порталу. Перевіряй, чи є можливість комунікувати без розголошення особистих даних, чи є захист від шахраїв. Зручним буде портал, де є можливість переглядати статистику переглядів оголошення — це дозволяє краще зрозуміти, чи є інтерес до твого товару. Якщо є підтримка різних мов, це теж плюс, бо охоплення буде ширше. І ще: сучасні платформи мають адаптивний інтерфейс, що дуже зручно для різних типів пристроїв.
лимончик Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: донечка

Повернутись до Товари/Послуги

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість